Aktywne Wpisy

Przestałam jeść mięso jakieś dwa lata temu i to była jedna z lepszych moich decyzji. Znacznie urozmaiciłam dietę i jem wiele ciekawsze jedzenia za paradoksalnie mniej pieniędzy. I zdrowsze przede wszystkim. Ogólnie polecam wszystkim zrezygnowanie z większości konsumpcji mięsa, bo to zupełnie niepotrzebne.
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu
#rolnictwo #dieta #neuropa #gruparatowaniapoziomu

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

musiały wpłynąć środki z funduszu destabilizacji imienia Wladymira Putina, inaczej nie da się wytłumaczyć z-------a całego mirko bredniami o CPK.
A wisienka na torcie był ten oto bełt, jak wszyscy wiemy, rozkradanie kraju przez 8 lat, wprowadzanie dyktatury i 4826154 afer pisu niby nie było dobre, ale nie aż tak złe jak wątpliwości KO co do budowy lotniska w szczerym polu xDDD
#cpk #sejm #ekonomia #gospodarka #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
źródło: IMG_3083
PobierzKomentarz usunięty przez autora
warszawa-łodz, ponąć szybkie koleje miały być dobre tylko lotnisko megalomania, Lasek xdd
Nawiasem mówiąc ukochany proCPKowicz Wilk za PiSu uwalał rozwój Okęcia a teraz zgrywa cwaniaka.
@MirekStarowykopowy: forsowali dokładnie taki sam projekt w takim samym kształcie? Czy może inny projekt, w innym zakresie, innym kształcie? Pytam bo nie wiem, a słysze ten argument często. Masz jakieś porównanie tych projektów?
@jozef-dzierzynski: Abstrahując już od tego, że niezły odlot masz od rana patrząc po tym wysrywie o paście colgate xD to wszystko jak na tacy miałeś podane wczoraj w debacie. Skoro
@Herubin: mówisz o ludziach z LOTu, PKP i pracujących w tych branżach? No skoro oni tam pracują, pracowali a później pracują w podmiotach prywatnych nawet poza granicą naszego kraju to chyba jest wartościowy głos. Okęcie to już dawno przegadany temat, nie wiem co ty chcesz tam rozwijać gdy nawet noc jest przeszkodą do