Wpis z mikrobloga

W dniu wczorajszym do Szmatecki Callcenter sp z o o
musiały wpłynąć środki z funduszu destabilizacji imienia Wladymira Putina, inaczej nie da się wytłumaczyć z-------a całego mirko bredniami o CPK.

A wisienka na torcie był ten oto bełt, jak wszyscy wiemy, rozkradanie kraju przez 8 lat, wprowadzanie dyktatury i 4826154 afer pisu niby nie było dobre, ale nie aż tak złe jak wątpliwości KO co do budowy lotniska w szczerym polu xDDD
#cpk #sejm #ekonomia #gospodarka #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
wortor - W dniu wczorajszym do Szmatecki Callcenter sp z o o 
musiały wpłynąć środki ...

źródło: IMG_3083

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wortor: Co prawda nie jestem aż takim optymistą jak mirek z obrazka ale jestem zafascynowany niedasizmem uśmiechniętych posłów w stostunku do projektu który sami forsowali jeszcze niedawno za swoich poprzednich rządów, nawet przygotowywali raporty za miliony złotych. CPK i kolej to mus, nie będę się wdawał w kolejne dysputy za i przeciw bo eksperci są zgodni. A zwalanie wszystkiego na działalność łysej Natalii Karpiuk bo coś nie zgadza się z
  • Odpowiedz
@wortor: Ten mityczny audyt już zaczeli robić, czy tak samo zrobią jak brak złożenia na czas wniosku o dotacje na szybką kolej
warszawa-łodz, ponąć szybkie koleje miały być dobre tylko lotnisko megalomania, Lasek xdd
  • Odpowiedz
@wortor: Wiesz co robi ten CPK? On odpowiada żywotnym potrzebom całego społeczeństwa. To jest CPK na skalę naszych możliwości. Ty wiesz co my robimy tym lotniskiem? My otwieramy oczy niedowiarkom. Patrzcie - mówimy - to jest nasze, przez nas wykonane, i to nie jest nasze ostatnie słowo.

• Odpowiedz
  • 13
@MirekStarowykopowy eksperci są zgodni xD Parę powtarzających się mord zresztą powiązanych z PiSem które z każdej szafy wyskakują.

Nawiasem mówiąc ukochany proCPKowicz Wilk za PiSu uwalał rozwój Okęcia a teraz zgrywa cwaniaka.
  • Odpowiedz
ale jestem zafascynowany niedasizmem uśmiechniętych posłów w stostunku do projektu który sami forsowali jeszcze niedawno za swoich poprzednich rządów

@MirekStarowykopowy: forsowali dokładnie taki sam projekt w takim samym kształcie? Czy może inny projekt, w innym zakresie, innym kształcie? Pytam bo nie wiem, a słysze ten argument często. Masz jakieś porównanie tych projektów?

nie będę się wdawał w kolejne dysputy za i przeciw bo eksperci są
  • Odpowiedz
a 9 na 10 dentystów rekomenduje pasty colgate. Tak tak, eksperci są zgodni, jacy eksperci, kto im płaci, skąd wzieli dane i na jakich założeniach oparli swoje analizy? Ile scenariuszy zakładali? Brali pod uwage drastyczny spadek urodzen i depopulacje Polski?

@jozef-dzierzynski: Abstrahując już od tego, że niezły odlot masz od rana patrząc po tym wysrywie o paście colgate xD to wszystko jak na tacy miałeś podane wczoraj w debacie. Skoro
  • Odpowiedz
eksperci są zgodni xD Parę powtarzających się mord zresztą powiązanych z PiSem które z każdej szafy wyskakują.

@Herubin: mówisz o ludziach z LOTu, PKP i pracujących w tych branżach? No skoro oni tam pracują, pracowali a później pracują w podmiotach prywatnych nawet poza granicą naszego kraju to chyba jest wartościowy głos. Okęcie to już dawno przegadany temat, nie wiem co ty chcesz tam rozwijać gdy nawet noc jest przeszkodą do
  • Odpowiedz