Aktywne Wpisy
ataeB +84
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
robert5502 +443
Dobra nowina!
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Dane za rok szkolny 2023/2024: W liceach i technikach nawet 80 proc. uczniów nie uczęszcza na lekcje religii.
Podziekujmy im
#religia #bekazkatoli #szkola
Czy dzisiejsza seksualność i #s--s nie są może bardziej "mechaniczne, konkurencyjne, i pokazowe" w stosunku do tych sprzed jeszcze kilkunastu lat? Czy tak jest tylko na poziomie medialnego przekazu, czy też w obszarze osobistych preferencji?
Czy jest w tym coś dziwnego, że jako facet dużo więcej przyjemności dostrzegam w powolnym poznawaniu się, wzajemnym zakłopotaniu, powolnym tempie, drobnych niedoskonałościach, zabawnych sytuacjach, i komunikowaniu "ufam tobie, jesteś dla mnie wyjątkową osobą, i dlatego dajemy sobie wzajemnie coś osobistego, troszcząc się o siebie"?
A może to po prostu przesadzony romantyzm i gloryfikowanie pierwszych razów w epoce sprzed social media, kiedy mężczyźni i kobiety jakby bardziej się lubili, a nie tak jak teraz - są bardziej zdani na siebie z konieczności realizacji potrzeb?
#zwiazki #s--s #przemyslenia #rozowepaski #niebieskiepaski
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Nie ma w Tobie nic dziwnego jeśli kieruje Tobą taki romantyzm w relacjach.
Najważniejsze to znaleźć balans między romantyzmem a mechaniką.
Twoje podejście nie jest dziwne, jest Twoje. Doceniasz drogę, nie sam cel, nie ma w tym przesadzonego romantyzmu, pozostaje mi tylko życzyć Ci bycia z kimś kto będzie zwyczajnie podzielał Twój punkt widzenia. :)
Komentarz usunięty przez moderatora
Social media, przemysł filmowy, ci wszyscy z d...y
@mirko_anonim: to jest normalne tylko swiat zwariowal
@lukiernaponczku: rzygam takimi 'truizmami';
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer
@mirko_anonim: nie ma w tym nic dziwnego, ale to nie ma nic wspolnego z seksem i seksualnoscia. To sie nazywa intymnosc