Aktywne Wpisy

PIAN--A_A--KTYWNA +151
Japonia właśnie stworzyła macicę poza ludzkim ciałem — i to działa
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
Brzmi jak science fiction.
Ale to rzeczywistość.
🇯🇵 W cichym laboratorium w Japonii wydarzyło się coś niezwykłego:
źródło: temp_file6796646547331617631
Pobierz
ewolucja_myszowatych +106

źródło: temp_file3441397743699156327
Pobierz@huntforfur: hmm ale ja widzę w tym sporo racji- przecież to dosłownie program i goście skopiowani 1:1 z programu Mellera z TVN. To jednak trochę rzeczywiście nie pod widownię YT i może rzeczywiście z jednej bańki- choć starali się przedstawiać różne punkty widzenia, ale Korwin- Piotrowska to rujnowała całkowicie swoimi wtrąceniami. Może nie jest tragicznie, ale liczba negatywnych komentarzy i łapek
@januszerka Srakim bucem. Jest bucem i tylko ślepy tego nie widzi. Tylko nie narzekaj na poziom odpowiedzi bo widzę, że c---a cie on obchodzi.
To że Stanowski zajmuje się mediami zawodowo to nie znaczy że jest najmądrzejszy. Z resztą chyba można powiedzieć że każda osoba żyjąca z mediów internetowych jest specjalistą i profesjinlistą.
@huntforfur: Wskaż palcem chociaż jeden zarzut. Opinia dotycząca usprawnienia czegoś to już zarzut? Gościu wyraźnie wskazał zarówno zalety ("format jest dobry"), jak i rzeczy do poprawy (montaż, zróżnicowanie gości), jak dla mnie to co najmniej konstruktywna krytyka, a nie żaden zarzut. Nie bądźcie takimi wrażliwymi płatkami śniegu. Jak ja napiszę, że nie podobają mi się materiały Kanału Zero, to pewnie jestem
@Logytaze: czekaj, czekaj... Jak nazywa się taki chłop, co przez wiele lat siedział w różnych programach internetowych, nawet założył internetowy serwis i telewizję zajmującą się komentowaniem i wytykaniem piłkarzom oraz trenerom co robią źle? Na pewno kojarzysz, taki zakolak z siwą brodą. Nazwisko zaczyna się na S, a kończy na tanowski.
Jakie