Aktywne Wpisy

MΓ³j dziadek pracowaΕ, a babcia nie, wiΔc miaΕa czas wychowywaΔ dzieci.
MΓ³j ojciec pracowaΕ, a mama nie, wiΔc miaΕa czas wychowywaΔ dzieci.
Ja pracuje i moja ΕΌona teΕΌ bo jak nie zapΕacimy raty kredytu to nas bank dojedzie, a z jednej wypΕaty to powodzenia ΕΌyczΔ.
Moi dziadkowi i rodzice nie mieli kredytu na mieszkanie, dostali od miasta/zakΕadu pracy.
MΓ³j ojciec pracowaΕ, a mama nie, wiΔc miaΕa czas wychowywaΔ dzieci.
Ja pracuje i moja ΕΌona teΕΌ bo jak nie zapΕacimy raty kredytu to nas bank dojedzie, a z jednej wypΕaty to powodzenia ΕΌyczΔ.
Moi dziadkowi i rodzice nie mieli kredytu na mieszkanie, dostali od miasta/zakΕadu pracy.

Dragnipurake +24
Rano wisiaΕ tu wpis, ale zniknΔ
Ε, wiΔc wrzucam zdjΔcie z niego.
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiΕ koncert byΕ.
No to w sumie widaΔ, ΕΌe wrΓ³ciΕ do Polski, a przy boku kto? Od tyΕu niby wyglΔ da jak Amanda i tak we wpisie byΕo, ale moΕΌe to ktoΕ inny?
ChoΔ jeszcze przed rozstaniem byΕo gadane, ΕΌe Amanda w Polsce na powrΓ³t im mieszkanie urzΔ dza, wiΔc nie zdziwiΕbym siΔ jakby to wszystko byΕo pod
Miejsce: Tauron Arena, wczoraj niby zrobione, bo tam jakiΕ koncert byΕ.
No to w sumie widaΔ, ΕΌe wrΓ³ciΕ do Polski, a przy boku kto? Od tyΕu niby wyglΔ da jak Amanda i tak we wpisie byΕo, ale moΕΌe to ktoΕ inny?
ChoΔ jeszcze przed rozstaniem byΕo gadane, ΕΌe Amanda w Polsce na powrΓ³t im mieszkanie urzΔ dza, wiΔc nie zdziwiΕbym siΔ jakby to wszystko byΕo pod
ΕΊrΓ³dΕo: kiszak
Pobierz

ΕΊrΓ³dΕo: temp_file8868298265353939911
Pobierz