Aktywne Wpisy
Czy dziwnym pomysłem jest założenie Tindera żeby znaleźć kogoś WYŁĄCZNIE do przytulania?
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
Nic seksualnego, nie jestem takim typem osoby. Aktualnie nie chce budować relacji związkowych, chce tylko się przytulać np. oglądając film. Czy Waszym zdaniem to jest dziwny lub niebezpieczny pomysł? Jak zabezpieczyć się przed creepami?
#tinder #randkujzwykopem
PorzeczkowySok +21
femboy friday z pitcą, która wyszła spod moich rąk, a do pitcy pepsi z lodem i Ferduuuś (。◕‿‿◕。)
#femboy #teczowepaski
#femboy #teczowepaski
-UU NIE INTERESUJE SIĘ POLITYKĄ, ALE...HAHA WEŹ WYPIER* PISOWSKA TROLLKO IDŹ POCZYTAJ PAWŁOWICZ NA TWITTERZE
Chwila ciszy, matka w szoku, zebrała się z sypialni i idzie pod pokój brata, mówi, że jak się nie uspokoi, to dzwoni na policję na co brat do niej, że ch*ja może, bo ich rządy się już skończyły i Policja nie stanie po jej stronie. W końcu stary się wkurzył i zerwał się do pokoju brata, wyskakuje do niego z japą co to ma znaczyć, a młody
-KOGO MY TU MAMY, KOLEJNY SZMATECKI, DO BUDY PISOWCU!!!!!
Stary momentalnie czerwony na ryju, rzucił w młodego pilotem od tv co go miał pod ręką i powiedział, że on już nie ma na to siły, na co młody tylko parsknął śmiechem, że stary zostanie niebawem rozliczony przez wolne sądy xD W końcu nie wytrzymałem, bo przyjechałem wypocząć od codziennośći, wbiegłem do pokoju brata i pytam czy chce dostać w pysk. Na co ten łeb do mnie
-OO KOALICJANT PISU, CO KONFIARZU WYSZŁO SZYDŁO Z WORA? KONFEDEPIS ZAWSZE RAZEM, NIC NOWEGO, WYJAZD STĄD RUSKA ONUCO
No i tego było już za wiele, strzeliłem młodemu soczystego liścia w pysk i odłączyłęm mu kompa, na co ten zaczął krzyczeć coś o faszystach, przemocy, próbuje odpalić kompa, na co ja mu przeszkadzam, a ten zasłania go całym ciałem i krzyczy NO PASARAN! NO PASARAN!
W końcu wyszliśmy stamtąd, bo nie mieliśmy siły. Zamknęliśmy gówniarza w pokoju na klucz, zabraliśmy komputer z ojcem (trochę walki było). I poszedłęm spać do siebie. Myślałem, że to już koniec, ale leżę w łóżku i słyszę zza ściany pukanie i teksty
I co Konfiarzu, striggerowany? Zesrałeś się? Masz g---o? W dupie g---o masz? Sraczka w spodniach? Gówienko j^bane? Duża kaka? PROSZĘ ODPOWIEDZ
Włożyłem sobie zatyczki i poszedłem spać. Rano młody od 8 na wykopie postował, na śniadaniu słowem się nie odezwał, ale następną wizytę zaplanuję sobie chyba za pół roku.
#pasta #polityka #bekazlewactwa #heheszki #zarzutkadoskonalejjakosci #bekazpodludzi #pdk #patologiazmiasta #gownowpis