Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Janusz-Goldstein

@dopewizard: jeszcze za nim zatęsknimy jak "eksperci" tüska zaczną orlenem zarządzać.

mów za siebie sekciarzu, mogę się założyć że teraz przyjdzie ktoś z wieloletnim doświadczeniem w sektorze, a nie pisowski karierowicz, nie wiem jakie trociny trzeba mieć we łbie żeby płakać po obajtku xDDD
przyjdzie ktoś z wieloletnim doświadczeniem w sektorze

@deziom: tak jak Heydel i Krawiec? A może Bieńkowska, czy Kopacz? XD Kidawa-Błońska?

Jak alkoholik Sienkiewicz został ministrem kultury, a Budka ministrem aktywów państwowych to wszystko możliwe.
@papciebabcie: nie twierdzę, że był jakiś super. Twierdzę, że przyjdą gorsi. Już zapomniałes jak PO SSP zarządzało czy miałeś wtedy 15lat?

@Janusz-Goldstein daj przykład co tam było tak bardzo źle bo jestem ciekaw.

Dzięki obajgkowi wszyscy Polacy zgodnie płacili wyższe marże żeby było na kampanie pis z kasy Orlen.

Defraudowanie pieniędzy na matkę też było. Działanie na szkodę spółki lotos też. Uchwalanie ustaw pod siebie - willa + też było.

Daj
@Janusz-Goldstein zawsze mnie śmieszy stawianie Bieńkowskiej w opozycji do ekspertów gdzie większość pisowskich piesków chciałaby mieć takie doświadczenie w zarządzaniu jak ona XDD no ale przekaz partyjny leci grubo widzę