Wpis z mikrobloga

@JackobC: skoro twierdzisz że mazurek oraz stanowski są bezstronni pokażesz jakiś wywiad mazurka bądź program stanowskiego w którym "jechaliby" po kimś z PiSu jak to zawsze robią z drugą stroną? Nie będzie to trudne skoro podobno znasz ich działalność i uważasz ich za bezstronnych, prawda?
@JackobC: Miałem tu ostatnio z jednym sekciarzem wymianę zdań nt tego 'co trzeba zrobic zeby byc propisowcem'- bo tak odebrał moje wpisy. No generalnie bez zaskoczenia- wytykasz błąd lub machlojkę obecnemu rządowi/ premierowi/ posłowi PO/KO/Lewicy= działasz na rękę PISu= robisz dla nich= jestes Mateckim= jesteś onucą. Przetrzegam przed wchodzenie w dyskusję z kretynami
@JackobC: gubisz się w bredniach które ci wmówiono, najpierw z furia reagujesz na nazywanie pisowczyków pisowczykami, teraz twierdzisz że przecież bezstronni to oni nie są, a cała reszta wywodu to już całkowity odlot w bzdury które napakowli ci do tej niezbyt lotnej główki, oraz pokaz wyżyn hipokryzji, wypij jakiegoś rumianku czy coś, ewentualnie poproś kogoś z ukończoną podstawówką żeby wytłumaczył ci odpowiedź która najwidoczniej cię przerosła
PS. Jestem takim fanatykiem Tuska
PS. Jestem takim fanatykiem Tuska że głosowałem na Pana Marszałka Holownie, niestety tobie już wmówiono że każdy kto pluje na pisowcow ma ołtarzyk Tuska w domu, a że mierzysz innych swoją miarą to łyknąłeś to jak najprawdziwsza prawdę

@Deska_o0:

Jasne...

Każdy kto pluje na PiSowców to agent niemiecki.... tak było przed ostatnie 8 lat...
Natomiast od października 2023 r. każdy kto pluje na Tuska i jego ekipę to PiSowiec ;)
Każdy kto pluje na PiSowców to agent niemiecki.... tak było przed ostatnie 8 lat...

@Thorrand: mi płacą żydzi, stabilniejsza wypłata w srebrnikach

Natomiast od października 2023 r. każdy kto pluje na Tuska i jego ekipę to PiSowiec ;)

@Thorrand: ale sęk w tym że przecież innej opcji nie ma o ile głosował, albo głosował na "ekipę" rządząca albo na konfedepis, skoro plujesz na jednych to przecież musiałeś głosować na drugich,
@Deska_o0:

Lecz się xD masz zryty łeb jak stara baba spod kościoła. Tusk to szkodnik taki sam jak Kaczor, albo nawet i gorszy :D Bo intencje starego dziada były (w jego mniemaniu) słuszne i PROPOLSKIE :D
@Deska_o0:

Ale jakie argumenty? Nie darzę sympatią obecnych rządzących, tak samo jak poprzednią hołotę. Nie mam zamiaru bronić nowej ekipy dla zasady (lub z głupoty). Gdy popełniają błędy, gdy będą je popełniać, to mam zamiar o tym pisać.
  • 0
@Deska_o0:
To kim jest ktoś kto popiera partię PIS? Skoro Pisorem, pisowcem i wszystkim innym zostaje się za brak sympatii do rudego bajeranta a nie za popieranie Partii jaką jest Pis? Skoro stanowski to najgorszy pisowiec to jak jakie pojęcia zastosujemy do pani holeckiej?

"każdy kto pluje na pisowcow ma ołtarzyk Tuska w domu, a że mierzysz innych swoją miarą to łyknąłeś to jak najprawdziwsza prawdę"
Chłopie przecież to twoja logika
To kim jest ktoś kto popiera partię PIS?

@JackobC: pisowcem

Skoro Pisorem, pisowcem i wszystkim innym zostaje się za brak sympatii do rudego bajeranta a nie za popieranie Partii jaką jest Pis?

@JackobC: nie wiem skąd taki głupi pomysł

Chłopie przecież to twoja logika w której Stanowski to topowy pisowiec bo nie pisze wierszyków o tusku

@JackobC: chłopie przecież to twoje kłamstwo którego autorstwo próbujesz mi przypisać, przypomnę co