Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +624
Dzień 92/92
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
Koniec! W końcu koniec! Po trzech miesiącach kończymy #grubyzaklad z @hdeck. Oficjalnie ogłaszam, że ja wygrałem, a @hdeck przegrał. Hańba mu!
Wyniki po 3 miesiącach:
@hdeck -22,6kg
@buchajacy_rog -28,7kg
Ale wiecie co? Tak naprawdę jestem w ciężkim szoku, że on wytrwał w tym zakładzie i tak zawzięcie walczył. Nie spodziewałem się tego po nim, także... Rywalu mój, gratuluję drugiego miejsca i znakomitych efektów ( ͡º ͜ʖ͡
luke-dolla7 +220
W celu ratowania dzietności rząd powinien wprowadzić nakaz rodzenia dzieci przez witaminki. Specjalnie powołany minister ds. dzietności na podstawie listy kobiet w wieku 18-35 lat sprawdzałby które już urodziły, a które jeszcze nie dopełniły obowiązku. Losowałby dla każdej ilość dzieci od 2 do 4, tak aby współczynnik dzietności przekraczał 2,1. Te, które miałyby partnerów - dostają miesiąc na dokonanie aktu prokreacji, te które partnera nie mają - są zapładniane przez samców rozpłodowych
Po raz kolejny żałujemy, że ta szansa, która otrzymała ta pani, nie została wykorzystana.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
PS. Jestem takim fanatykiem Tuska
@Deska_o0:
Jasne...
Każdy kto pluje na PiSowców to agent niemiecki.... tak było przed ostatnie 8 lat...
Natomiast od października 2023 r. każdy kto pluje na Tuska i jego ekipę to PiSowiec ;)
@Thorrand: mi płacą żydzi, stabilniejsza wypłata w srebrnikach
@Thorrand: ale sęk w tym że przecież innej opcji nie ma o ile głosował, albo głosował na "ekipę" rządząca albo na konfedepis, skoro plujesz na jednych to przecież musiałeś głosować na drugich,
Lecz się xD masz zryty łeb jak stara baba spod kościoła. Tusk to szkodnik taki sam jak Kaczor, albo nawet i gorszy :D Bo intencje starego dziada były (w jego mniemaniu) słuszne i PROPOLSKIE :D
Ale jakie argumenty? Nie darzę sympatią obecnych rządzących, tak samo jak poprzednią hołotę. Nie mam zamiaru bronić nowej ekipy dla zasady (lub z głupoty). Gdy popełniają błędy, gdy będą je popełniać, to mam zamiar o tym pisać.
To kim jest ktoś kto popiera partię PIS? Skoro Pisorem, pisowcem i wszystkim innym zostaje się za brak sympatii do rudego bajeranta a nie za popieranie Partii jaką jest Pis? Skoro stanowski to najgorszy pisowiec to jak jakie pojęcia zastosujemy do pani holeckiej?
"każdy kto pluje na pisowcow ma ołtarzyk Tuska w domu, a że mierzysz innych swoją miarą to łyknąłeś to jak najprawdziwsza prawdę"
Chłopie przecież to twoja logika
@JackobC: pisowcem
@JackobC: nie wiem skąd taki głupi pomysł
@JackobC: chłopie przecież to twoje kłamstwo którego autorstwo próbujesz mi przypisać, przypomnę co