Aktywne Wpisy
lubie-sernik +6
Co robisz, czemu nie śpisz? O której jutro Wstajesz?
Tylko poważne oferty
Tylko poważne oferty
Potifara +85
Temu mężczyźnie rok temu umarł syn. Był wyszydzany za to, jak prezentuje się w oktagonie i wysyłany do szpitali psychiatrycznych za swoje wypowiedzi. Po takiej tragedii nie poddał się i w tym momencie może celebrować trzecią wygraną z rzędu i to po pojedynku ze swoim wieloletnim nemezis. Ja wiem, że to tylko freakfighty i z boku wydaje się to być błahe, ale wypada docenić samozaparcie i po prostu niewiarygodnie duże chęci. Ja
nie sądziłem, że kiedyś w ogóle podejmę taki temat, ale mam problem z podejściem mojej dziewczyny do robota sprzątającego xD chodzi o te co jeżdżą po podłodze i odkurzają jak coś.
mówiąc krótko: dla mnie ten robot to jedna z najlepszych rzeczy do pomocy zaraz obok zmywarki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
punkt widzenia mojej dziewczyny jest jednak inny. można nawet powiedzieć ze nienawidzi tego robota. gdy mówię, ze chce go odpalić to ona narzeka ze woli już sama odkurzyć ręcznym odkurzaczem bo jest szybciej, bo "nie lubi jak jej jeździ", bo denerwuje ją hałas, bo jest "głupia" itd.
ale najgorzej jest jak mówi coś w stylu "no... w końcu skończyła ta głupia p*zda"...
nie potrafię zrozumieć jak można pałać taką agresja do kawałka metalu i plastiku... rozumiem jeszcze typowy #!$%@? na rzecz która się psuje/nie chce działać, ale takie cos? dodatkowo często przy takich akcjach dostaje zwarcia mózgu i laska ma jeszcze do mnie wąty że tak dziwnie się na nią patrzę. tyle ze jak ja mam się na nią patrzyć gdy ona traktuje kawałek szmelcu tak jakby sprzedał jej matkę do ISIS?
uprzedzając pytania, poruszałem z nią już ten temat, ale moje uwagi, że taki #!$%@? na zwykłe urządzenie jest trochę dziwny kończyły się zdenerwowaniem z jej strony i argumentami typu "tak mam i już"
ktoś tutaj też ma takie podejście jak moja dziewczyna i może wytłumaczyć mi skąd to się bierze? bo za chiny nie mogę tego zrozumieć...
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
Komentarz usunięty przez autora
Zrób test. Wpleć kiedyś w swoją wypowiedź, gdy będzie to pasować do kontekstu, że ta i ta, to jej najładniejsza przyjaciółka. Proponuję podać imię tej której nie lubisz, bo w ten sposób prawdopodobnie przestanie być jej przyjaciółką :-)
@scriptkitty: albo niech po prostu ją wyrucha raz, a dobrze na jakiś czas...
Możesz jej wtedy powiedziex, że jak będzie pyskować to kupisz lidlomixa....;) będzie Twoja