Wpis z mikrobloga

@manqo: ja tam z natury takich rozmów nie zaczynam, a tak jak Ci mówię, dziewczyny zaczynają średnio po pół roku zabawy. Jak dziś zaczynasz współżyć na 2, 3 randce - znasz kobietę raptem kilka godzin. Co ja tutaj mam określać, miłość wyznawać i zapewniać, że nie zostawię do śmierci? Te kilka miesięcy to jazda próbna dla obu stron.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Olać, zapomnieć, nie edukować - niech na następnym gościu też się wyłoży w ten piękny sposób. Moja to spotkanie ze mną odwołała żeby spotkać się z fejkowym gościem. I ta która przy mnie była porządnicka z fejkowym gościem pozwalała sobie na... Nie powiem, bolało. "Dlaczego lubisz niskie" "Lubie niskie bo są ciasne". I nic, zero wzburzenia. Szmacior.
Ciesz sie ze wyniosleś smieci z swojego zycia.
Przykro mi.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
Anonim (nie OP):

Tylko jak to rozegrać? Jak jej powiem ze pisałem z fake konta, to wyjdę trochę na świra

A co cię obchodzi, co pomyśli potencjalna zdradzaczka o tobie, której i tak nie chcesz? Często przejmujesz się co myślą o tobie ludzie z którymi nie chcesz mieć nic wspólnego? A może chcesz mieć z nią coś wspólnego? Tak czy inaczej, to ona powinna się wstydzić.
  • Odpowiedz