Aktywne Wpisy
Gabrysia002 +7
Ocenicie moj outfit? zdj na priv. Jak masz zamiar hejtowac to daj na #czarnolisto i tyle ;P #przegryw
Pshemeck +8
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Chciałbym zapytać się jakiegoś guru blackpillu i skali 1-10 jak wygląda dziewczyna 7/10 albo chłopak 7/10 uniwersalnie? Jakieś zdjęcie czy coś, bo mnie to ciekawi ogólnie. Ja siebie oceniam na jakieś 6/10 może 6.5 lekko ponadprzeciętnie ale też nie ponad w miarę przyzwoity jestem. Bo mnie to jakoś ciekawi bo tu na wykopie to jest traktowane jak by to było w pełni uniwersalne np ktoś pisze jestem 7/10 no ale jak wygląda ta uniwersalna 7? Jak chodzi o mój gust dla mnie np anne hathaway jest jakieś 3/10 bo brzydka dla mnie jest zwyczajnie taka np monicca beluci to z jakieś 6.5 do 7. #blackpill #uroda #rozowepaski #zwiazki
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
─────────────────────
· Zaakceptował: Nighthuntero
@Hetmanow te obrazek jest solipstyczny mocno bo kazdy ma swoje własne odczucia xd
@mirko_anonim: typical 3/10 bro
masz 30 iq, że nie umiesz OBIEKTYWNIE ocenić urody drugiej osoby czy jak?
oczywiście, że każdy ma gusta i np. jednemu bardziej siedzi brunetka a innemu ruda - ale jak się tak trochę wysilić to każdy potrafi powiedzieć np. jak kształt nosa jest ładniejszy, jakie włosy jakościowo są lepsze itd.
@Revizorek: psychiatra i to w trybie pilnym
Dlatego takie skale można o kant dupy rozbić, dla mnie Anne Hathaway czy Monica Belucci to bardzo piękne kobiety (i myślę, że dla wielu ludzi, zwłaszcza ta druga wpisuje się w uniwersalne kanony piękna). Z kolei osoby na skali, którą wrzucił wyżej mirek, poukładałabym inaczej w wielu miejscach.
@Revizorek: jak?
a to że w 1834 albo na Wyspach Wielkanocnych był inny kanon to jest inna historia ...
@mirko_anonim: Najlepiej wejdź na yandex.com wyszukaj za pomocą obrazu swoją twarz
podobne twarze Ci się wyświetlą i łatwiej obiektywnie ocenić - prawdopodobieństwo największe jest że jesteś 6
@mirko_anonim: pewne cechy piękna są obiektywne TAK
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91
─────────────────────
· Zaakceptował: razzor91