Wpis z mikrobloga

Dajecie mi takie wsparcie, że cały czas jestem w szoku, dziękuję za ponad 300 plusów pod wczorajszym rysunkiem (ʘʘ)

Dzisiaj na tapet bierzemy episkopat i tabletkę dzień po. Można szanować czyjeś zdanie, ale nie trzeba się nim przejmować. Nie lubię jak ktoś się niepotrzebnie wtrąca.

Ze spraw organizacyjnych: na każdym mediów społecznościowych obserwuje mnie już po kilka osób (òóˇ) bardzo mnie to cieszy i mega dziękuję, szczególnie @KHOT ktory jako pierwszy dał mi lajka na fb, nigdy Ci tego nie zapomnę ( )

Na moim tagu #satyrysta jest nas tyle, że moglibyśmy zorganizować mecz 11 na 11 i jeszcze mielibyśmy sędziów xd Można dodawać na czarną, można obserwować, wedle uznania.

Dobrej soboty!

#rysujzwykopem #tworczoscwlasna #komiks #humorobrazkowy #bekazkatoli
satyrystasatyrykartysta - Dajecie mi takie wsparcie, że cały czas jestem w szoku, dzi...

źródło: temp_file422755750149328285

Pobierz
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Goronco Trochę chłopakowi krzywdę robią. Wykopki pobawią się i znudzą, a ten młody artysta na fali rzekomego zachwytu może uznać, że już osiągnął ten poziom, który zamierzał, chociaż raczej nie osiągnął. Ostatnio taki humor widziałem w „chwili dla ciebie” czy gdzie tam publikowali takie przypowiastki
  • Odpowiedz