Wpis z mikrobloga

@EnderWiggin: no tak :) ale biznes mozna tez rozpoczac z mniejsza kwota. no i jak ktos do tej pory nie ogarnal sobie biznesu to uwierz mi 2 miliony spadajace z nieba tez mu za duzo nie pomoga. przy odrobinie szczescia i rozumu taki czlowiek sie utrzyma ale tak jak wsponialem jak ktos nie ma smykalki do biznesu to #!$%@? te pieniadze i nic z tego nie zostanie.

ale osobiscie uwazam, ze
@Notes Rozumiem co masz na myśli. Według statystyk ludzie z Polski którzy wygrywają w totka podobno #!$%@?ą kapitał w przeciągu 2-3 lat, a potem kończą z długami. Tak czy siak, trzeba jakoś tam monitorować rynek i też mieć smykałkę do interesów.
@hora_guowa: Jaki dom i dwa mieszkania? 70 metrów w dobrej lokalizacji dużego miasta gołe będzie kosztować pod bańkę do tego kilkaset tysięcy na wykończenie. Dwie to może klitki gdzieś na przedmieściach a gdzie jeszcze dom.
A ci co piszą, że z 2 milionami to do nich będą same kobiety lecieć to się chyba zatrzymali w1998 roku xD Dostając dwa miliony do ręki to można co najwyżej poudawać że jest się Mirkiem
@Notes @panoski @crespo No tak, pewnie, że 2 miliony to drobne, przecież to roczny zarobek przeciętnego Polaka, co nie? XD Okej, można wybrać miłość do końca życia zamiast tych 2 baniek, bo prawdziwej miłości za pieniądze się nie kupi, ale nie #!$%@?, że 2 bańki to drobne na jedno mieszkanie, panowie deweloperzy. Bo taka kwota spokojnie wystarczy i na normalny dom i na mieszkanie niebędące klitką, i nie mam tu na myśli
@scorp_gfx: 2 miliony.. kochająca kobieta to złudzenie które pryśnie dość szybko, po co mi kochająca kobieta na chwilę. żeby sie nakręcić, nawiązać więzi i żeby mnie miała zostawić bez powodu xd
Dzięki, wolę 2 miliony
Kupiłbym sobie mieszkanie, albo postawił mały domek i byłoby zajebiście, cieszyła by się morda z posiadania domu ogrodu i robienia wszystko jak chce, nie mówiąc o całym wachlarzu szerszych możliwości jak można spędzać czas. serio chyba
kwota spokojnie wystarczy i na normalny dom i na mieszkanie niebędące klitką, i nie mam tu na myśli jakiegoś zadupia a normalne większe miasta, choć oczywiście nie będzie to Wilanów. Ba, jeszcze na nowe auto styknie.

@ZlodziejBilonownic: odpal sobie moze otodom i zobacz jakie sa ceny domów... tylko nie dawaj sortowania od najtanszych bo rudere z grzybem w piwnicy albo nieszczelny dach w postkomunistycznych klockach to faktycznie kupisz taniej.

i zgodze