Aktywne Wpisy
Sla_Voy +46
No i jeb :/
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
Nie najeździłem się za dużo. Ledwie 500 km ponad pierwsze 1k km docierania i jazdy jak emeryt.
Gość wjechał na czerwonym. Świeży kierowca, prawie rok prawo jazdy. Nic mi ani jemu się nie stało.
Nagranie - https://youtu.be/pJf35-5JzVo
#motoryzacja #polskiedrogi #kolizja #stluczka #shithappens #hyundai #samochody #wypadek
lagomorph +418
Może mi ktoś wyjaśnić, dlaczego deweloperzy marnują cenną przestrzeń przeznaczając na wysokość mieszkań ponad 2 metry? Powinno się wyznaczyć nowy standard i budować na maks 190. Ja mam akurat 190 cm więc mi to pasuje, a jak ktoś jest troszkę wyższy, to zawsze może się schylić. Dzięki takiej oszczędności może udałoby się zamiast 10 pięter budować 11 przy takiej samej wysokości bloku?
#koalicjadeweloperska #nieruchomosci
#koalicjadeweloperska #nieruchomosci
@Notes: na całe życie mordo, na całe życie xD
ale osobiscie uwazam, ze
A ci co piszą, że z 2 milionami to do nich będą same kobiety lecieć to się chyba zatrzymali w1998 roku xD Dostając dwa miliony do ręki to można co najwyżej poudawać że jest się Mirkiem
Dzięki, wolę 2 miliony
Kupiłbym sobie mieszkanie, albo postawił mały domek i byłoby zajebiście, cieszyła by się morda z posiadania domu ogrodu i robienia wszystko jak chce, nie mówiąc o całym wachlarzu szerszych możliwości jak można spędzać czas. serio chyba
@EnderWiggin: kochająca twoje pieniądze które wyda w jakiś miesiąc
Jak nie będzie to nie będziesz miał kobiety
@ZlodziejBilonownic: odpal sobie moze otodom i zobacz jakie sa ceny domów... tylko nie dawaj sortowania od najtanszych bo rudere z grzybem w piwnicy albo nieszczelny dach w postkomunistycznych klockach to faktycznie kupisz taniej.
i zgodze