Aktywne Wpisy
p0melo +335
Pazerność lekarzy nigdy nie ma granic. Zobaczyli, że kosmetyczki wstrzykujące kwas hialuronowy zarabiają krocie, więc wymyślili ustawę zakazującą kosmetyczkom wstrzykiwania preparatów pod skórę, pod przykrywką że to niebezpieczny zabieg. Spokojnie te zabiegi mogłyby wykonywać pielęgniarki lub kosmetyczki po przeszkoleniu, ale pazerne i łase na pieniądze konowały przepchnęły ustawę niszcząc biznesy kosmetyczkom. Lekarze zamiast siedzieć w szpitalu i leczyć ludzi będą usuwać zmarszczki, jakby w Polsce innej pracy dla lekarzy nie było.... Polskie

źródło: obraz_2025-05-02_113416648
Pobierz
zloty_wkret +85
Nie jest tajemnicą, że 93,6% ludzi, którzy mają jakieś tatuaże to:
- niezwykle wartościowi ludzie,
- ludzie posiadający co najmniej tytuł doktora habilitowanego,
- ludzie o bardzo wysokim ilorazie inteligencji (nierzadko członkowie Mensy oraz profesorowie), którzy tworzą swój własny styl,
- znający swoją wartość ludzie, którzy wiedzą, że tatuaż doda im jeszcze więcej wewnętrznej wartości,
- mądre, ukształtowane umysłowo julki,
- niezwykle wartościowi ludzie,
- ludzie posiadający co najmniej tytuł doktora habilitowanego,
- ludzie o bardzo wysokim ilorazie inteligencji (nierzadko członkowie Mensy oraz profesorowie), którzy tworzą swój własny styl,
- znający swoją wartość ludzie, którzy wiedzą, że tatuaż doda im jeszcze więcej wewnętrznej wartości,
- mądre, ukształtowane umysłowo julki,

źródło: cf0a80bbeb4226de2a2531fc8b280ca19cab0b14fb1120b95b90cfa4799f7eeb
Pobierz
Jadłem już trzy różne i wszystkie są kapitalne. Na zdjęciu ze stekiem z jelenia, ale mój faworyt to póki co ten z konfitowaną gruszką. <3
#szczecin #jedzzwykopem #jedzenie #burger
źródło: temp_file1350680450982179491
PobierzNa plus, że te burgery są naprawdę spore, a i frytki mają chyba najlepsze jakie w tego typu knajpach jadłem (i co ważniejsze - powtarzalne).
Burger ostry był faktycznie ostry i dobry jakościowo. Dla mnie minusem jest czas oczekiwania. Pani mówiła, że będziemy czekać 30 minut, a kolega dostał swojego burgera praktycznie po godzinie.
Ostry rzeczywiście wypalał japę, jak dla mnie aż za bardzo bo tłumiło to smak całego burgera.
Ja póki co jadłem je tylko w Goleniowie i tam z czasem oczekiwania nie było większych problemów. Pewnie zależy od ruchu, w Goleniowie gość sam ogarniał całą budę jak raz byłem.