Aktywne Wpisy

bidzej +53
Było jak na górze, jest jak ja dole.
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
S-----l wygląda teraz dokładnie tak, jak chciałem. Nie znam ładniejszych kół do tej generacji konia. Jaram się.
#motoryzacja #pokazauto #mustang
źródło: 1000037342
Pobierz
sarnamarna +33
moje największe osiągnięcie życiowe to jest zrobienie jednego wielkiego pieroga z truskawkami, którego zjedzenie zastępuje zjedzenie około 4 (słownie: czterech) normalnej wielkości pierogów z truskawkami
źródło: 100050811212
Pobierz

7-10 mld rocznie na budowę przez państwo mieszkań na wynajem bez prawa dojścia do własności
@CePeK: A tyle co zwykle ( ͡° ͜ʖ ͡°)
1. Nieruchomość gruntową
2. Projekt
3. Pozwolenie na budowę
4. Zabezpieczone środki na inwestycję i postępowanie przetargowe
Trzeba tylko edukować społeczeństwo, by te mieszkania traktowali jak wspólne dobro i wygwizdali każdego polityka, który zechce je sprzedawać.
@dzem_z_rzodkiewki: Włocławek, matecznik Kukuckiego, 288 mieszkań za 71 mln zł. Czyli za każdy 1mld z budżetu 4 tys mieszkań takich jak we Włocławku. Tylko to przetargi sprzed dwóch lat i Włocławek, więc teraz pewnie bliżej 3-3,5tys na cały kraj. Można budować, ale żeby to coś zmieniało trzeba by walić co roku grube miliardy
@Dlkvv:
https://biznes.interia.pl/nieruchomosci/news-jeden-program-nie-uzdrowi-sytuacji-mieszkaniowej-kukucki-mri,nId,7277074
Czyli po prostu chcesz dostać w prezencie darmowy wynajem. Fundowany z pieniędzy ludzi którzy muszą z---------ć na cały ten cyrk.
@revente: to nie do końca aż tak, bo to by było na zasadzie wędki. Czyli płacisz powiedzmy 2k na mc. 500 idzie na opłaty a 1500 na konto oszczędnościowe dobrze oprocentowane. Za 2-3-4 lata ludzie mają już na tyle wkładu, że bez problemu idą i kupują sobie z rynku. Nie