Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po 4 latach picia wódki (z różnymi dziennymi przerwami) i to średnio ok. 500 dziennie i ostatnim 2tygodniowym ciągu gdzie nic nie jadłem (czasem pomarańcza, mandarynka ) tylko piłem od rana do nocy więc możecie sobie wyobrazić jak się poruszałem. Postanowiłem w poniedziałek nie pić i nie pije tylko skótki są straszne:
Bezsenność do zniesienia ale to jak mi się ręce trzęsły 1szego to dramat w sumie do teraz trzęsą się jak p------e że ciężko coś zjeść lub się napić. Ale mam taki problem z ruchami i pamięcią i wzrokiem, że mnie to przeraża.
Widziałem w miarę dobrze, a teraz z TV nie doczytam co to za program leci. Pamięć? Już zapomniałem nawet chyba tabliczki mnożenia. Jeśli chodzi o ruchy to jakbym był sparaliżowany czasem jakiś tiki, a kolana jakby mialymk zaraz pęknąć.
Możliwe, że pierwszej nocy przysnalem na chwilę i dostałem jakiejś zapaści? Bo z tego co pamiętam drugi dzień był gorszy niż 1.
Czy to przejdzie? Narazie od wczoraj apetyt wrócil ale tylko on.
#alkoholizm #terapia #medycyna

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Narmel
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim po takim okresie chlania robisz odrazu could turkey i to w warunkach domowych? Kiepski pomysł. Idź na jakiś detoks, bo w domu możesz się nawet przekręcić, a w najlepszym wypadku będziesz zdychał i cierpiał 3 dni.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim :Idź do lekarza, dostaniesz rolki i koniecznie suplementacja. Zażywać ostropest na wątrobę i trzustkę. Nie pal petow. Dasz radę i prysznice bierz. Odrazu nie odstawiaj alko, padaczki możesz dostać.
Trzymaj się ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°).
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: te problemy z ruchami to uszkodzone nerwy. Polineuropatia. Dlatego najtwardsi żule chodzą jak zombie (czasem nawet w miarę młodzi). Póki co jest to odwracalne, ale jak będziesz dalej tak pił to zostaniesz dziadem, który ledwo do żabki dopełza.
  • Odpowiedz