Aktywne Wpisy
biaukowe +86
we wszechświecie jest od 200 miliardów do 2 bilionów galaktyk, nie ma #!$%@? że nigdzie tam nie istnieje żadna inna cywilizacja
staryalkus +175
wiecie że od sylwestra nie wypiłem ani grama alkoholu? I w sumie to jest git. Mózg jakoś tak lepiej pracuje
#lewackalogika #bekazlewactwa #heheszki #savoirvivre
Co do służby wojskowej to jakieś przeszkolenie wojskowe dla wszystkich to byłaby spoko rzecz. U takich arabów już dzieci się uczą jak rzucać granatem, więc czemu i kobiet i facetów nie nauczyć obsługi broni w razie w?
@WielkiNos: Jestem facetem i też mi jest miło, jak mi ktoś otworzy drzwi. Co płeć ma tu do rzeczy?
Mimo to praktycznie zawsze otwieram drzwi czy to mamie czy koleżankom, czy przepuszczam je pierwsze - a obracam się w zdecydowanie bardziej lewackim niż prawa kim towarzystwie i żadna z nich nigdy mi złego słowa nie powiedziała.
@Zoyav: Jestem za zrównaniem wieku emerytalnego i przeciwko obowiązkowej służbie wojskowej, a dalej uważam się za feministkę. Feminizm to nie mizoandria, rozumiem go jako dążenie do równości tam, gdzie to możliwe. Zresztą chyba żadna kobieta, która kocha swojego brata, ojca czy faceta, by nie chciała, żeby musiał się przepracowywać czy walczył na wojnie (czy nawet siedział
@choochoomotherfucker: a co gdy ktoś rozumie redpill jako narzędzie do samodoskonalenia?
Albo blackpill jako zdrowy ruch antytechnologiczny skutkujący głębszym kontaktem z naturą?
Albo z innej strony jest komunistą czy innym faszystą ale nie narzuca tych ruchów siłą i działa w zgodzie z lepszą częścią ich doktryn?
Bo takie rozumienie też jest możliwe.
Samych głównych fal feminizmu jest
@Usmiech_Niebios: Nic, bo co by miało być? xD Chyba nie rozumiem pytania.
No ja osobiście już nie jestem taki szarmancki jak kiedyś, obcym - ustąpię albo pomogę już tylko kobiecie z dzieckiem w wózku, choć zawsze trzeba dojrzeć czy dziecko jest białe, jak nie to należy się pomidor w twarz a nie pomoc (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@choochoomotherfucker: skoro ty rozumiesz feminizm jako jego pewien odłam, to czy możesz osądzać innych ludzi z tego powodu że deklarują wyznawaną ideologię, która w rzeczywistości może być odłamem z którym sie zgadzasz?