Aktywne Wpisy
kseroboy +289
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
rolnik_wykopowy +83
Bo przecież Polacy to tylko piją, biją i mordują swoje żony. Wiadomo, lepszym partnerem dla Polki będzie Hindus, Nigeryjczyk czy Arab. Oni na pewno traktują kobiety z szacunkiem, prawda? Ciekawe jak tam statystyki małżeństw Hindus-Hinduska, Arab-Arabka, Nigeryjczyk-Nigeryjka? Ile kobiet w takich związkach w ogóle ma prawo cokolwiek zgłosić?
https://www.researchgate.net/publication/361515670_Polish_women's_experiences_of_domestic_violence_and_abuse_in_the_United_Kingdom
(j. angielski wymagany)
#p0lka #s----------e #uk #wielkabrytania #anglia #londyn #przegryw #polacyzagranico
@kocimietka_BB: Te kobiety wiedzą, że jak będą pyskować mężowi to ktoś z rodziny pełni rytualne morderstwo, albo da kwasem na ryj, czy tam maczetą. I siedzą cicho grzecznie i małżeństwo jest szczęśliwe i bez przemocy. Nie to co Polka- wie, ze dostanie lepa na pyskaty ryj a i tak będzie się darła. I tak rodzi się p-----c (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Skoro się zgodzili na ślub to tak pOlka może wszystko,
Kukold dostanie niebieską kartę za zmyślone pobicie, i wypad z chałupy (dla dobra dzieci tak sąd zdecyduje)na który musi dalej płacić kredyt,
Tymczasem pOlka sobie może legalnie sprowadzać do takiej chałupy ciapakow, murzynow i skakać na karuzeli kutang, a fagasy mieszkają za free. Cos tam dzieciakom kupią i mają zabawkę pOlke