Wpis z mikrobloga

#przegryw Matka przy śniadaniu pyta, co porabiam całymi dniami. Mówię, że gram, bo przecież nie powiem jej, że użalam się nad swoim #!$%@? w internecie i nie robię nic pożytecznego. A ta na to, czy dobrze mi idzie, bo może wezmę udział w turnieju i ona wtedy pojedzie ze mną mi kibicować. Ja #!$%@?ę. Może matka zakłada, że nie ma już sensu poruszać tematów towarzyskich, bo skoro przez tyle lat nic się nie wydarzyło, to i teraz nic się nie zmieni... Sam fakt, że matka wyjeżdża z takimi pomysłami dla ćwierćwiecznego chłopa jest przypieczętowaniem #!$%@?.

##!$%@? #samotnosc
  • 29
@ToJestNiepojete: a tego typu filmikami rozjeżdżacie siebie i swoją psychike, weź spróbuj chociaż przez jeden dzień nie mieć napadów negatywnych myśli na swój temat. Ja raczej przegrywem nie jestem a pałam od lat nienawiścią do swojej osoby i dopiero od niedawna zacząłem to ogarniać. Ta ulga przy chodzeniu, siadaniu, myśleniu jest niesamowita.
@ToJestNiepojete: Nie miej żalu do rodziców. Gdybyśmy byli normalni, to żadna nadopiekuńczość by nie przeszkodziła. A może rodzice widzieli problemy i dlatego tak się zachowywali.
Normicy mogą mieć nadopiekuńczych rodziców lub wręcz przeciwnie, a i tak wyjdą na prostą. To o coś innego chodzi.
@Szary_Anon: Niestety, zjechało się tu dużo normictwa i wylał się na mnie jad. Nie wiem czy kojarzysz to wspomniane wyżej nagranie, ale jestem pewien, że masa normanów skwitowałaby je, że to całkiem fajne, że mama z synem chciała uczcić koniec szkoły. Ci ludzie w ogóle nie rozumieją tragedii takiej sytuacji. Patrzą przez pryzmat swojej normalności, nie potrafią czytać między wierszami. Ich wypowiedzi są zupełnie oderwane od naszych realiów i tylko nakręcają
@ToJestNiepojete: oni chyba nie rozumieją że to właśnie przez takie zachowanie mamy jesteś w miejscu w którym jesteś. Ale żeby spróbować być szczęśliwym i ruszyć coś ze swoim życiem to najlepiej spróbować się jakoś odciąć od przeszłości, jakoś wziąć to na klatę i się z tym pogodzić chociaż to bardzo trudne. I jak wspominałam wcześniej spróbuj się skupić na bieżącej sytuacji, już trudno wyjeb że matka Ci w życiu namieszała, spróbuj