Michał co trzymasz w tych skryptach na wykopie Myślałem, że mój telefon już kaput bo po dłuższym scrollowaniu wykopu mrozi telefon(dosłownie 10sekund czekam aż zacznie odpowiadać na tapnięcia/guziki) To samo mam na nowym telefonie Firefox+ublock na androidzie
Da się to jakoś przejrzeć/zdebugować co ubija mi telefon?
Ja Ci mogę bardzo dokładnie powiedzieć co bo ostatnio to analizowałem tworząc skrypt do usuwania wszystkich śledzących i zamulających elementów Wykopu.
Da się. Moje rozszerzenie Wykop XS w najnowszej wersji ma funkcję usuwania WSZYSTKICH tych śledzących i reklamowych iframe-ów i skryptów.
1. Mnóstwo ukrytych elementów, z których nikt nie korzysta np. "tooltipy" pojawiające się po
Michał co trzymasz w tych skryptach na wykopie
Myślałem, że mój telefon już kaput bo po dłuższym scrollowaniu wykopu mrozi telefon(dosłownie 10sekund czekam aż zacznie odpowiadać na tapnięcia/guziki)
To samo mam na nowym telefonie
Firefox+ublock na androidzie
Ja Ci mogę bardzo dokładnie powiedzieć co bo ostatnio to analizowałem tworząc skrypt do usuwania wszystkich śledzących i zamulających elementów Wykopu.
Da się. Moje rozszerzenie Wykop XS w najnowszej wersji ma funkcję usuwania WSZYSTKICH tych śledzących i reklamowych iframe-ów i skryptów.
1. Mnóstwo ukrytych elementów, z których nikt nie korzysta np. "tooltipy" pojawiające się po
źródło: WykopX
Pobierz2. Od groma trackerów reklamowych dodawanych w iframe-ach dynamicznie przez pierwszych 20-30 sekund ładowania strony
Pobierz3. Do tego cała masa skryptów również reklamowych i śledzących. Jest tego od groma
4. Style CSS w liczbie przeogromnej dołączanej bezpośrednio do HTML zamiast podlinkowane do zewnętrznych plików .css
Pobierz