Wpis z mikrobloga

#raportzpanstwasrodka
Predator oficjalnie wszedł w byznes kishonkowy. Jak wygląda produkcja babcinych specjałów? Rada od restauratora : uważajcie, żeby czosnyk nie był nigdzie przygnity, bo w tych temperaturach i wilgotności można się łatwo zatruć. Z powodu braku sanepidu, kontrolę jakości produkcji przeprowadza sam dr Adam Lucjan. Petem kiszone buraczki z limonkom. Za moje!
m-smoke - #raportzpanstwasrodka 
Predator oficjalnie wszedł w byznes kishonkowy. Jak ...

źródło: predatorkishonka

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

ważnie że zanim ktoś kupi to kiszonkowiec wsadzi brudnego palucha żeby przetestować:)


@dizel81: Czerwonolicy ekspert w swoim gniocie już zdążył przetestować pakując brudne paluchy do buraków i kapusty.
  • Odpowiedz