Aktywne Wpisy
Opad4991 +216
qew12 +278
Teraz jak się wyprowadziłem, to rozumiem czemu ludzie starsi się nie rozwijają w życiu, tylko na pewnym etapie się zatrzymują.
Ogarnianie domu, sprzątanie, gotowanie. Do tego jeszcze praca.
Po takiej dawce nie ma ani sił, ani ochoty żeby się rozwijać jakoś.
#przemyslenia
Ogarnianie domu, sprzątanie, gotowanie. Do tego jeszcze praca.
Po takiej dawce nie ma ani sił, ani ochoty żeby się rozwijać jakoś.
#przemyslenia
Chciałbym nieśmiało dopytać czy w związku z:
- osądzeniem w zakładzie karnym przestępców Kamińskiego i Wąsika
- dePiSyzacja TVP
- przyznaniem podwyżek dla nauczycieli
oczyścił już kolega dresy z odchodów, które koledze pociekły oraz znalazł kolega przycisk służący do USUNIĘCIA KONTA?
#sejm #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #oswiadczenie #usunkonto #polityka
Punkt 1. - Wąsik z Kamińskim - wszczęta procedura ułaskawieniowa. Siedzą, ale nie siedzą równocześnie. Tak, że p. 1 - wynik Schrodingera.
Punkt 2. - sprawdzałem konto dziś rano, gdzie są te podwyżki, bo ja ich nie widzę? No chyba, że to podwyżki Schrodingera...
Punkt 3 - tu sytuacja nie wymaga komentarza. Taka normalność Schrodingera, o ile Schrodinger siedziałby w Choroszczy...
Punkt 4 - Oglądam różnie kanały. Nigdzie
Poczekam, aż zaliczymy 4/4 i wrócimy do tematu, ciekaw jestem z jakim fikolkiem wyskoczysz wtedy.
Komentarz usunięty przez moderatora
Chciałbym nieśmiało dopytać czy w związku z:
ułaskawieniem i wypuszczeniem z (bardzo krótkiego) kicia przestępców Kamińskiego i Wąsika
spotęgowaniem burdla w TVP
oszukaniem nauczycieli w kwestii podwyżek
Niepostawieniem JarKacza przed Trybunałem Stanu
oczyścił już kolega skafander z jadu, który koledze pociekł oraz znalazł kolega przycisk służący do USUNIĘCIA KONTA?
#sejm #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #oswiadczenie #usunkonto #polityka
Bylo 3/4, a ty chłopczyku nie byłeś w stanie odszczekać swoich słów więc to, że w ogóle masz czelność się tu pojawiać i jescze wysnuwać jakiekolwiek oczekiwania, jest czymś tak absurdalnym, że jedynie dodałeś mi motywacji, do dalszego rozliczania Twoich urojeń.