Wpis z mikrobloga

Witam kolegę @BeLpHeR
Chciałbym nieśmiało dopytać czy w związku z:
- osądzeniem w zakładzie karnym przestępców Kamińskiego i Wąsika
- dePiSyzacja TVP
- przyznaniem podwyżek dla nauczycieli
oczyścił już kolega dresy z odchodów, które koledze pociekły oraz znalazł kolega przycisk służący do USUNIĘCIA KONTA?
#sejm #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #oswiadczenie #usunkonto #polityka
wortor - Witam kolegę @BeLpHeR 
- osądze...

źródło: IMG_2834

Pobierz
  • 10
@Mtsen @wortor Szybkie przejrzenie jego konta pokazuje, że gość jedzie z PiSem równo. Wam już serio siada na łeb od polityki, może #!$%@? jeszcze jego adres wystalkujcie i podejdźcie go nękać pod jego domem za jeden komentarz na wykopie?
@wortor: Hej kolego:
Punkt 1. - Wąsik z Kamińskim - wszczęta procedura ułaskawieniowa. Siedzą, ale nie siedzą równocześnie. Tak, że p. 1 - wynik Schrodingera.
Punkt 2. - sprawdzałem konto dziś rano, gdzie są te podwyżki, bo ja ich nie widzę? No chyba, że to podwyżki Schrodingera...
Punkt 3 - tu sytuacja nie wymaga komentarza. Taka normalność Schrodingera, o ile Schrodinger siedziałby w Choroszczy...
Punkt 4 - Oglądam różnie kanały. Nigdzie
@BeLpHeR: widzę wyparcie do samego końca. Z uczniami też tak postępujesz gdy udowodnią, że nie miałeś racji? W gratisie dostają również bełkot o kotach Schrodingera?

Poczekam, aż zaliczymy 4/4 i wrócimy do tematu, ciekaw jestem z jakim fikolkiem wyskoczysz wtedy.
Witam kolegę @wortor
ułaskawieniem i wypuszczeniem z (bardzo krótkiego) kicia przestępców Kamińskiego i Wąsika
spotęgowaniem burdla w TVP
oszukaniem nauczycieli w kwestii podwyżek
Niepostawieniem JarKacza przed Trybunałem Stanu
oczyścił już kolega skafander z jadu, który koledze pociekł oraz znalazł kolega przycisk służący do USUNIĘCIA KONTA?
#sejm #wybory #bekazpisu #bekazprawakow #oswiadczenie #usunkonto #polityka
@BeLpHeR: wszystko w swoim czasie, najpierw musi kolega wyprać portki Schrodingera, a następnie przeprosić swoich uczniów, że muszą na codzień użerać się z takim hipokrytą.

Bylo 3/4, a ty chłopczyku nie byłeś w stanie odszczekać swoich słów więc to, że w ogóle masz czelność się tu pojawiać i jescze wysnuwać jakiekolwiek oczekiwania, jest czymś tak absurdalnym, że jedynie dodałeś mi motywacji, do dalszego rozliczania Twoich urojeń.