Aktywne Wpisy

Elberus +212
DEJ bo wiem, że masz.

Viesti +16
Jakiś czas temu przygotowałem album z zestawieniem najważniejszych dla mnie gier komputerowych dla lat 1994-2024. Jest to cały okres mojego życia, więc zebranie tych tytułów, wraz z paroma screenami i krótkimi opisami, było dla mnie jak porządkowanie wspomnień. Przygotowałem go głównie z myślą o dzieciach, byśmy jak trochę podrosną, mogli pooglądać w co tam stary ojciec grał w ich wieku.
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
Wrzucam go też tu z chęci podzielenia się tymi wspomnieniami. Może też odnajdziecie
źródło: 111
Pobierz

O którym wykonawcy jednego przeboju nie wiedziałeś, że nie żyje i jesteś teraz w szoku
@przegrywNL: niech te minusy nie przesłonią nam wszystkich plusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@editores: i po co typie kłamiesz?
Ciekawe bo żadne media poza SE nie podawały szczegółów na temat jego śmierci.
Po pierwsze nie rozumiem dlaczego wyzywasz mnie od kłamców. Agresja jak z menelem pod żabką. Jak masz złe emocje to zrób baranka o ścianę.
NAPISAŁEM W 100% PRAWDĘ chamie.
Podawano informację, że leczenie wyrostka rozpoczęto za późno z powodu covid, co jest prawdą i potwierdza to artykuł z SE. I nie jest to teoria randoma z internetu, tylko taka sama informacja jak ta z SE.
Akurat dokładnie w tym
@Sztywnesutkiszatana: Podawały. Myślisz, że jak czegoś teraz nie ma w google, to nigdy nie istniało, chamski głupku?
"Ze względu na epidemię koronawirusa oddalał również wizytę u lekarza. Wiadomo, że w obecnej sytuacji najbezpieczniejsi jesteśmy w domu, on też w to wierzył. Gdyby nie ona i przymusowa kwarantanna, najprawdopodobniej nie doszłoby do tej tragedii."
a później wklejasz coś co sam pierwszy tu wrzuciłem:
Czytaj ze zrozumieniem "chamski głupku" ( ͡° ͜ʖ ͡°)