Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +173
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
#studbaza #doktorat #energetyka #elektrochemia #elektronika #pracbaza #biznes #ekonomia
Sam nie mam pojęcia, ale jest gość Maciej Kawecki. Nagłaśnia i pomaga (takie mam wrażenie ) ogarnąć rodzimych naukowców. Odezwijcie się do niego, wydaje się to osobą mogącą Was pokierować ! Z fartem Waszej ekipy!
Możesz też przez neta ew online jdg, mam nadzieję że pomogłem
Na tym rynku nie jest łatwo znaleźć zainteresowanych. Sam pilotuje projekt, gdzie ludzie z różnych dziedzin przemysły w połączeniu z uczelnią mają rewelacyjny materiał, który jest sprawdzony (i pożądany) na rynku bateryjnym, ale chcą zrobić nową technologię produkcji i... nikt nie chce rozmawiać.