Aktywne Wpisy

diamondhands +18
#iran czy tylko ja mam wrażenie że istnieje jakas blokada informacyjna z tej wojny? trudno o jakieś sprawdzone informacje, wszędzie zalew ai slop, nie wiadomo do końca jak to wszystko jest skoordynowane

Stichija +4
Się nadajecie do tarcia chrzanu

Czy jak w parze obie strony są bez majątku (brak darowizn od rodziców, jakichś drobnych oszczędności gotówkowych nie liczę), obie strony zarabiają podobne pieniądze obecnie, a w przyszłości sufit zarobkowy wyższy ma kobieta, nie chcą mieć dzieci to czy jest jakiś minus małżeństwa dla faceta w takiej sytuacji? W razie rozwodu nikomu nie pogarsza się stopa życiowa, majątek można śmiało podzielić na pół i elo.
A myślę o małżeństwie głównie przez kwestie spadkowe i informację o stanie zdrowia w razie czego.
#malzenstwo #zwiazki #kobiety #relacjemiedzyludzkie
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
@mirko_anonim: Jest. Jak twoja kobita zacznie zarabiać więcej od ciebie to przestanie cię szanować. Jest na to mała szansa ale nadal jest.
@mirko_anonim: Tym podejściem właśnie odkryłeś czemu większość bab tak nienawidzi intercyzy. xD
Kwestie medyczne załatwisz epacjentem, a urzędowe pełnomocnictwem
@mirko_anonim: od kiedy brak minusów ma zachęcać do czegokolwiek?
@corrs: nieprawda.
@Pandillero: ona zawsze zarabiała więcej, niedawno się zrównaliśmy i pewnie kilka lat na tym samym poziomie posiedzimy, ale w perspektywie powiedzmy 10 lat to u niej wyżej
źródło: pełnomocnictwo_notarialne_wzór
Pobierz