Wpis z mikrobloga

Pamiętam jak 5 lat temu pracowałem w biedrze i pracowała tam też pewna studentka germanistyki zaocznie co prawda, ale jednak i była wobec mnie bardzo miła wyrozumiała itd. Kiedy pewnego dnia na messengerze po dłuższej gadce zaproponowałem jej randkę w kinie na seans planety singli 2 pod koniec 2018 roku to stwierdziła, że "nie szuka nikogo i jest jej dobrze samej" ona miała ok 158 cm wzrostu, a ja 190 cm, ale nie w tym rzecz, bo po półtora roku poznała Chada z którym sie związała miał zaledwie 170 cm wzrostu, a gdy ją spytałem wtedy " dalej nikogo nie szukasz ?" to mnie zablokowaĺa na FB... Tak więc powtarzam wzrost jest cope liczy, sie twarz bez deformacji, na każdą odpowiedź w tym przypadku "ok oski" daję na czarną. A dla ograniętych tak się kończy hipergiamia hipokryzja i pustota #p0lka #p0lki #p0lek #k0biet #k0biety #k0bieta #kobieta #kobiet #kobiety
#chad #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#przegryw #badoo #sympatia #fotkapl #milosc #hipergamia #s--s #blackpill #julka #cuckold #erasmus #natura
  • 78
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Maslacki: nikt nie ma obowiązku tłumaczyć się dlaczego nie chce iść z kimś na randkę. tym bardziej, że laska z opem pracowała, więc postawiła na możliwie najbardziej neutralną odpowiedź (i jak widać słusznie, bo op jest najwyraźniej z tych, co to każda odmowa jest dla niego afrontem)
  • Odpowiedz
  • 1
@Ranmus Gdyby mi powiedziała wprost, że nie jestem w jej typie to od razu dałbym sobie spokój a tak poczułem sie oszukany i mnie to wkurzyło więc sorry akcja reakcja ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
nikt nie ma obowiązku tłumaczyć się dlaczego nie chce iść z kimś na randkę.

@Cadfael: Obowiązku nie ma ale kultura osobista tego wymaga. Kłamstwo to nie jest neutralna odpowiedź. Neutralne byłoby stwierdzenie, że nie jest zainteresowana umówieniem się z opem na randkę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cadfael Nie, po prostu sobie wczoraj przypomniałem przy wódeczce i postanowiłem sie podzielić starymi wspomnieniami mam na to już wyrąbane dobrze zarabiam, więc sobie mogę pozwolić na divy o wiele ładniejsze o niej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@dzbanzyciowy rzadki przypadek zwykle wysoki wzrost idzie w parze z inteligfencja i mordą

Nie w moim przypadku natura dała mi co prawda wzrost i inteligencje, ale poskąpiła urody ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
  • 0
@heniek_8 No nie mam bo na portalach liczy sie katalog twarzy co mnie z automatu zdykwalifikowało ( ͡° ͜ʖ ͡°) i choć miałbym 200 cm to nic z tego, a filtrów nie zamierzałem używać bo nie chciałem oszukiwać jak to robią p0lki...
  • Odpowiedz
@wiecznysingiel97trt: Nie znam sytuacji całej, ale z tego co napisałeś, wynika, że:
1/ zaprosiłeś na randkę 5 lat temu i wtedy odmówiła z tekstem, że nie szuka nikogo
2/ chłopaka znalazła 1.5 roku później
Wiesz, może naprawdę wtedy nikogo nie szukała, jeśli się nikogo nie szuka to jest to nadrzędne do innych tłumaczeń i imo nie łapie się to w ramy kłamstwa czy innego oszustwa. Nie wiem, może dodała coś jeszcze, może
  • Odpowiedz
Gdyby mi powiedziała wprost, że nie jestem w jej typie to od razu dałbym sobie spokój a tak poczułem sie oszukany i mnie to wkurzyło więc sorry akcja reakcja ( ͡° ͜ʖ ͡°(ツ)

@wiecznysingiel97trt: No to się jeszcze musisz trochę o kobietach nauczyć w takim razie, bo oczekujesz od kobiety racjonalnego podejścia. One działają zazwyczaj emocjonalnie i często nie potrafią powiedzieć wprost czego oczekują,
  • Odpowiedz