Aktywne Wpisy

Meciek +321
Prośba o modlitwe lub trzmanie kciuków za moją Mamę która w poniedziałek rano bedzie miała wycinanego guza z mózgu. Oby wszystko poszło dobrze !!!
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa
Dziękuje
#mirkomodlitwa #mikromodlitwa

źródło: temp_file3481264362059976534
Pobierz![Przejazd nieistniejącą linią kolejową nr 34 w 1979 roku [HD/AI upscaled]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/5b6e1aa04eec3f37a413e0dd91789580415ca517d2250a79d0f8d3388f606a5f,q80.jpg)

#chad #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#przegryw #badoo #sympatia #fotkapl #milosc #hipergamia #s--s #blackpill #julka #cuckold #erasmus #natura
@Cadfael: Obowiązku nie ma ale kultura osobista tego wymaga. Kłamstwo to nie jest neutralna odpowiedź. Neutralne byłoby stwierdzenie, że nie jest zainteresowana umówieniem się z opem na randkę.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nie w moim przypadku natura dała mi co prawda wzrost i inteligencje, ale poskąpiła urody ( ͡° ͜ʖ ͡°)¯_(ツ)_/¯
1/ zaprosiłeś na randkę 5 lat temu i wtedy odmówiła z tekstem, że nie szuka nikogo
2/ chłopaka znalazła 1.5 roku później
Wiesz, może naprawdę wtedy nikogo nie szukała, jeśli się nikogo nie szuka to jest to nadrzędne do innych tłumaczeń i imo nie łapie się to w ramy kłamstwa czy innego oszustwa. Nie wiem, może dodała coś jeszcze, może
@wiecznysingiel97trt: No to się jeszcze musisz trochę o kobietach nauczyć w takim razie, bo oczekujesz od kobiety racjonalnego podejścia. One działają zazwyczaj emocjonalnie i często nie potrafią powiedzieć wprost czego oczekują,
Komentarz usunięty przez autora Wpisu