Wpis z mikrobloga

poczytaj opracowania naukowe

@G06DbT: dzisiaj miałem dyskusje pod jednym znaleziskiem o tym i wysłalem link do ciekawego artykułu polecam zobaczyć

, to dlaczego po przybyciu do Europy chcą wprowadzać te same zasady i prawa, co mieli u siebie, w ojczystym kraju?

najpierw musisz to udowodnić
  • Odpowiedz
@NihilistycznyFemboy: jak ci to mam udowodnić? Mało to w necie info ze chcą prawo szariatu wprowadzać w Europie? Nie dalej jak dziś, czy wczoraj, było że w szkole w Berlinie dzieciaki chciały to wprowadzić. Jest gdzieś nawet news na wykopie. Więc skończ mi tu pieprzyc głupoty, bo wszyscy wiedzą, że araby nie są pokojowo nastawione do chrześcijan.
  • Odpowiedz
ja też nie jestem zbytnio pokojowo nastawiony wobec chrześcijan bo ich świeta księga mówi że dla ich Boga jestem obrzydliwy i że należy mnie zabić

@NihilistycznyFemboy: o tak, a araby to nie walczą z niewiernymi?

Nie kompromituj się, bo słaby jesteś w te klocki.
  • Odpowiedz
@G06DbT: > Sondaż przeprowadzono dzień po tym, jak 10 000 muzułmanów wyszło na ulice Londynu, aby wyrazić swój gniew i zranienie w związku z publikacją kontrowersyjnych karykatur przedstawiających proroka Mahomet
w tym samym czasie też przeprowadzono jak się czują z tym i 20 % stwierdziło że ich to nie rusza albo że lekko ich to obraziło

Jeśli chodzi o reakcje na karykatury, 14% brytyjskich muzułmanów uważało, że protestujący w krajach muzułmańskich słusznie zaatakowali ambasady Danii, a 12% uważało za słuszne, aby protestujący w krajach muzułmańskich

„demonstranci niosą plakaty wzywające do zabijania tych, którzy obrażają islam”. 13% stwierdziło, że słuszne jest „stosowanie przemocy wobec osób, które według przywódców religijnych ich obraziły”.

Warto jednak pamiętać, że respondenci mogli mieć na myśli znacznie bardziej ograniczone stosowanie
  • Odpowiedz
mają lepszą historię, piękne kolonie zamorskie, zróżnicowany klimat kraju który daje bardzo dobre rolnictwo aktywną politykę zagraniczną itd

@NihilistycznyFemboy: co to za bzdury?
1.Na czym polega lepsza historia?
2.w obecnych czasach czy kolonia zamorska jest czymś czym powinno się chwalić?
3.zrużnicowany klimat krajuTAK, natomiast ich rolnictwo jest tak przemysłowe i tak chemiczne że nasze przy nich
  • Odpowiedz
nie gnębili swoich chłopów, byli wiele razy super potężni i nie zniknęli z mapy na 123 lata

@NihilistycznyFemboy: oczywiście że gnębili tylko kruchej niż nasza szlachta polskich chlopów.

.w obecnych czasach czy kolonia zamorska jest czymś czym powinno się chwalić?

tak
  • Odpowiedz
nie powinno się jeść mięsa bo to źle wpływa na zmiany klimatyczne

@NihilistycznyFemboy: normalnie hipokryta, ty to zrobisz wszystko aby we własnej głowie przekonać siebie że Francja jest lepsza.

Najpierw piszesz że źle jeść mięso bo to negatywnie oddziałuje na klimat

A mi piszesz że wielko obszarowe gospodarstwa francuskie są lepsze niż małe polskie.
  • Odpowiedz
@NihilistycznyFemboy: normalnie hipokryta, ty to zrobisz wszystko aby we własnej głowie przekonać siebie że Francja jest lepsza.

@mpetrumnigrum: byłbym hipokrytą gdybym napisał że popieram to że we Francji rolnictwo jest mniej ekologiczne a tego nie napisałem

A mi piszesz że wielko obszarowe gospodarstwa francuskie są lepsze niż małe polskie.

Napisałem że lepsze dla gospodarki kraju
  • Odpowiedz