Aktywne Wpisy
Lewusx +22
Mam wewnętrzną potrzebę pochwalenia się…
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
Swoimi pięknymi pośladkami.
Buziaki homofoby.
#mirkokoksy
#dieta
heater +4
jak taktownie dać lasce znać, ze ze wzgledu na jej nadmierna wage (ukrywana przed spotkaniem dosyc) i dyskomfort z tym zwiazny podczas wspolzycia nie chce kontynuowac relacji?
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
chce ja jak najmniej skrzywdzic
#zwiazki #rozowepaski #tinder
@G06DbT: dzisiaj miałem dyskusje pod jednym znaleziskiem o tym i wysłalem link do ciekawego artykułu polecam zobaczyć
najpierw musisz to udowodnić
@G06DbT: nie wiem to ty postawiłeś taką tezę nie ja
@NihilistycznyFemboy: o tak, a araby to nie walczą z niewiernymi?
Nie kompromituj się, bo słaby jesteś w te klocki.
w różny sposób walczą
@G06DbT: aha ja jestem słaby a ty nawet nie jesteś w stanie udowodnic swojej tezy i nie wiesz nawet jak to zrobić
w tym samym czasie też przeprowadzono jak się czują z tym i 20 % stwierdziło że ich to nie rusza albo że lekko ich to obraziło
@NihilistycznyFemboy: co to za bzdury?
1.Na czym polega lepsza historia?
2.w obecnych czasach czy kolonia zamorska jest czymś czym powinno się chwalić?
3.zrużnicowany klimat krajuTAK, natomiast ich rolnictwo jest tak przemysłowe i tak chemiczne że nasze przy nich
@mpetrumnigrum: nie gnębili swoich chłopów, byli wiele razy super potężni i nie zniknęli z mapy na 123 lata
@NihilistycznyFemboy: oczywiście że gnębili tylko kruchej niż nasza szlachta polskich chlopów.
@NihilistycznyFemboy: normalnie hipokryta, ty to zrobisz wszystko aby we własnej głowie przekonać siebie że Francja jest lepsza.
Najpierw piszesz że źle jeść mięso bo to negatywnie oddziałuje na klimat
A mi piszesz że wielko obszarowe gospodarstwa francuskie są lepsze niż małe polskie.
@mpetrumnigrum: nie bo we Francji było bardzo dużo wolnych chłopów
@mpetrumnigrum: byłbym hipokrytą gdybym napisał że popieram to że we Francji rolnictwo jest mniej ekologiczne a tego nie napisałem
Napisałem że lepsze dla gospodarki kraju