Aktywne Wpisy
![Pan_Janusz](https://wykop.pl/cdn/c0834752/1dda8d9efd54c72633e6c7821dac3b98ef044dd296b5f18d6975e5e35bc44076,q60.png)
Pan_Janusz +102
Podobno PIS rozważa zmianę nazwy partii. Środowisko Morawieckiego chce żeby nazywali się Biało-Czerwoni xDD
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
Macie może jakieś swoje propozycje?
#sejm #bekazpisu #bekazprawakow
![nad__czlowiek](https://wykop.pl/cdn/c0834752/1d4c75c9ec2276d5f113d27c67d7ae96efc5fb4d1969533619a90744a6eefe25,q60.png)
nad__czlowiek +13
#programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza #korposwiat #ppbit #kryzysit #scrum #scrummaster
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
Gość był jednym z najlepszych tech leadów w google czyli najlepszej korpoRACJI IT, która jest najbardziej prestiżowa, najbardziej zaawansowana technicznie, najbardziej płaci i najwięcej kucy chce tam pracować.
Myśle że warto gościa posłuchać bo gada z sensem, poza tym pracował w google jako tech lead i jest azjatą 150 IQ wiec sie zna.
TLDR: koniec eldorado, AI zastąpi CRUDiarzy, wiecej zarabiają
![nad__czlowiek - #programowanie #programista15k #programista25k #it #pracait #pracbaza...](https://wykop.pl/cdn/c3201142/2525b095a622fc2ca9cfcf2192ddd94c5438218fdb6e198a25cf90c1e4a10eea,w150h100.jpg?author=nad__czlowiek&auth=6064345609e45bc93ee89e22ce5aad5a)
#domowewedliny #gotujzwykopem
Sol się zmywa czy zostawia?
Poza tym trochę Die cykam bąblowca czy innych tasiemców. Niby mięsa ze sklepu są badane ale jakieś ryzyko pewnie jest ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Co prawda azotany zbyt zdrowe nie są, ale wędliny to nawet są nimi nastrzykiwane do środka.
Nie do spożycia myślę chodzi o to żeby sobie nie solić kanapki czy coś, te gotowe mają raczej bezpieczne stężenie
- temperaturą
- duuużą ilością soli
- brakiem wilgoci
Czytałam że mrożenie tego nie zabiją, chyba że powyżej -70 ewentualnie +50 przez kilka godzin (ale to już nie byłaby łososiowa).
Widzę że ludzie robią właśnie suszony schab czy łososiową.... I raczej nikt nie choruje na bąblowca, ale ja jestem paranoikiem strasznym.
I chciałabym i się boje ( ͡° ʖ̯ ͡°)