Aktywne Wpisy
WielkiNos +552
Piekło juleczek to ruchać się z facetem spod nie tego znaku zodiaku.
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #p0lka #pieklokobiet #ezoteryka #logikarozowychpaskow
M4rcinS +445
Eh, muszę to zrobić. Ten januszex mnie dobija. Obiecują podwyżkę od 5 lat i nic. Przychodzę dzisiaj z wypowiedzeniem umowy. Zobaczymy co szef na to powie. Jestem aktualnie jedyną osobą na dziale która bez niczyjej pomocy da sobie radę, bo reszta to nowe osoby. Miałem je uczyć, ale wali mnie to. Obieram od razu cały mój urlop i wypadam z tego gówna zwanym firmą. Po 16 opiszę wam co i jak.
#
#
Tak ostatnio moje wpisy miały taki smutny wydźwięk, ale to przez to że nie chce mi się już jeździć na emigrację i człowiek zawsze przybity.
Teraz sobie siedzę z herbatka i Heroes 3.
Jeśli chodzi o skończenie z wyjazdami to tak jak pisałem ostatnio udało mi złapać dodatkowe zlecenia w kraju więc jak wrócę to praca czeka. Tak samo jak kilka pomysłów które trzeba z głowy przenieść na postać fizyczna.
Zrobiłem sobie założenie, że jeden produkt na miesiąc to akurat powinno się udać. Nie chcę też powtórzyć błędów w które wpakowałem się jak byłem w spółce (przede wszystkim nie zacząć znowu pić xD), ale wiem też że wszystko na spokojnie i lepiej czasami odpuścić niż polecieć tą spiralą #!$%@?..
Trzymajcie się tam!
Jeśli ktoś chce być wołany proszę o informację.
Przejezdnych zapraszamy codziennie o 20:00
Wołam
@DeutscheGesetze
@wieszakhybrydowy
@Oaken_arm
@GRBAS
@szogu3
@cor1sto
@OBAFGKM
@kapazgon
@henen
@Trzezwiejacy_Pijaczyna