K---a… jak ja mam być zdradzany, być cuckoldem lub po kimś poprawiać (tak chcę dziewicę), to wolę być sam i nie przekazywać swoich genów, żeby moje dzieci nie musiały żyć jak podwórkowe psy i koty grzmocąc się z każdym/każdą. #przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #patologia #s--s
@mirko_anonim: To, że bycie samych jest lepsze od gównozwiązku jest tak oczywiste dla mnie jak 2+2=4. Ale większość beciaków nie wystrzyma psychicznia bez kobiety. Ci co najbardziej się śmieją z przegrywów mają najbardziej chore związki. Dlatego z NPC się nie rozmawia, bo oni nienawidzą czegoś takiego jak szacunek do siebie samego. To jest ich największy wróg.
@LostHoldenCaulfield: ja zawsze mówię, że lepsza jest samotność niż c-----y związek, ale ludzie tak wybrakowani w relacjach emocjonalnych kurczowo trzymają się p------------o partnera/partnerki, bo uważają, że nie mają szans na zdrową relację. Czy mają szansę na taką? Nie mi oceniać, ale na ich miejscu i dla swojej zdrowiej psychiki zostałabym starą panną/starym kawalerem
@Noonecares123: Tak jak tu było nie raz mówione, większość ludzi szuka partnera/ki odpowiadającemu rodzicowi płci przeciwnej. Jung powiedział wiemy tyle o fizyce, biologi czy chemii a tak mało o nas samych. Tylko osoby wychowane w normalnych rodzinach albo rozwijące się pod względem psychologicznym mają siłę, żeby być samemu.
Smutne jest to ile kobiet jest w patologicznych związkach gdzie ryzykują życiem swoim i dzieci.
@LostHoldenCaulfield: Tak samo smutne jest życie facetów z patologicznymi kobietami decydującego się zostać w toksycznej relacji, bo myślą, że nie zasługują na nic lepszego (╯︵╰,)
To jest właśnie ta s---------a piłka. Nie widziałem, by kibicie innych sportów, siatki, żużla, tenisa itp, robili oborę, ale k---a fajnopiłkarze to zawsze jakiś r--------l muszą robić. Dzicz, obora i żenada.
K---a… jak ja mam być zdradzany, być cuckoldem lub po kimś poprawiać (tak chcę dziewicę), to wolę być sam i nie przekazywać swoich genów, żeby moje dzieci nie musiały żyć jak podwórkowe psy i koty grzmocąc się z każdym/każdą.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #patologia #s--s
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim
źródło: cef75b9ea96ab56ae710700dd36141a0ddbd329948369556038bd8a0a43d5095
PobierzSmutne jest to ile kobiet jest w patologicznych związkach gdzie ryzykują życiem swoim i dzieci.
@LostHoldenCaulfield: to nawet ja mówiłem, jest to teoria relacji z obiektem Ronalda Fairbairne’a. Wkleiłbym opis tej teorii, ale nie przejdzie, bo to
─────────────────────
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi