Aktywne Wpisy
sieporobilo +893
kseroboy +240
Zwykła historia bez happy endu.
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Miałem w klasie w LO dziewczynę o imieniu Marta: wycofana, wszyscy się z niej śmiali bo uczyła się na pamięć. Cicha, mała i pełna kompleksów. Miliony takich w Polsce.
Nigdy nikogo nie przekreślam, stąd starałem się być po prostu miły jako z nielicznych chłopaków z nasze klasy(na prawie 30 osób dziewczyn mieliśmy z 6). Nie żeby jakaś nadzieja na love , poprostu tak mnie wychowano. A ze klasę mieliśmy
Do tego jeszcze na /sg/ znalazłem taki iceberg, i biorąc pod uwagę poziom Choroszczy w tym modzie jestem w stanie uwierzyć że wszystko na tym icebergu występuje w OP 2.2.
Przy okazji mogę popróbować nauki ruskiego słuchając i czytając, o ile coś mi taka metoda przyniesie.
#stalker #gry
@United: Typowy gracz SRAMMY czy Analmeme by się zestał po paru minutach przy OP-2.2. OP-2.2 to tzw. "mod zupa", jest w nim absolutnie wszystko co może przyjść na myśl, i żeby w to poprawnie zagrać trzeba mieć żółte papiery. Tu nie znajdziesz ani super imersji w klimat gry ani milsima ze skórką STALKERa jak w GAMMA. Jedynie prawdziwy słowiański hardkor dla wybranych.
OP-2.2 jest modem do
Teraz gram trochę w 2.2
Co mnie bardziej martwi to podejście MS do przyszłego wsparcia, i tego czy przy
@supra107: nowoczesny unabomber, inpostem będzie bombki słał