Aktywne Wpisy
korniku +1080
Mirki, czy jest jakieś prawo, ktore mowi o tym, w ilu Spolkach mozna zasiadac na raz?
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
Pytam, poniewaz od lat sledze wymarly rzadowy program "mieszkanie plus", gdzie kazde nowe osiedle (lacznie z tymi, ktore nie powstaly) to nowa spolka, a w kazdej zasiadaja w zarzadzie podobne osoby.
Jest to moze glupie pytanie, ale sa to nominanci z czasow PiSowskich, i logicznie myslac - trudno aby jedna osoba mogla ogarnac prace w kilkudziesieciu
Leher +471
Cześć, zgodnie z obietnicą zapraszam do aktualizacji statusu prac na inwestycji Tuwima Sky, grupy HREIT w Łodzi. Zdjęcie wykonałem już po godzinie 16, stąd brak robotników na budowie. W porównaniu do ostatniego miesiąca na budowie mamy spore postępy:
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
- postępuje korozja prętów zbrojeniowych,
- w płocie grodzącym plac budowy pojawiły się nowe wyłomy,
- pojawiły się też nowe grafitti na płocie.
Zastanawiam się co powiedzialiby na infolinii odnośnie terminu oddania, ceny i dostępności mieszkań.
#diy #rekodzielo #tworczoscwlasna #spawanie #bushcraft #outdoor
Mój tag do obserwowania z podróżami i różnymi projektami: #randycontent
@mlesz mam czujnik czadu
Pytania sugestie
Jak masz te motylki to dorób 1 czy 2 blaty robocze z blachy lub prętów. Miejsce do komina służy do grzania, więc taka powierzchnia obok przyda się na postawienie czegoś, na krojenie pewnie zbyt słaba.
@GRBAS Testy były, wypadły pomyślnie :)
Co do tych rusztów, to jak najbardziej, chodzą mi po głowie, tylko muszę załatwić materiał na nie, tak żeby uzyskać kompromis waga - wytrzymałość
przecież masz podane wymiary, wychodzi 9 litrów objętości, komin chowasz do środka. Plecaki mają nawet 90l pojemności. Ten, którego zazwyczaj używam, ponad 35. Zresztą na litość boską, przecież jest napisane że można go rozkręcić do transportu.
Z kim ja tu #!$%@? siedzę..
@Randy_the_Ram: ok mam nadzieję że zdążysz tej zimy. A jak rozwiązujesz problem styku komina z materiałem?