Aktywne Wpisy
yourgrandma +84
#wykopoweprzeboje
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
Następną kategorią plebiscytu są piosenki z czołówek seriali. W komentarzach podawajcie swoje propozycje na utwory do konkursu.
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. Dodatkowo proszę o dopisanie, z jakiego serialu pochodzi piosenka dla formalności.
WAŻNA PROŚBA NR 2:
120_Dni_Sodomy +56
#diy #rekodzielo #tworczoscwlasna #spawanie #bushcraft #outdoor
Mój tag do obserwowania z podróżami i różnymi projektami: #randycontent
@mlesz mam czujnik czadu
Pytania sugestie
Jak masz te motylki to dorób 1 czy 2 blaty robocze z blachy lub prętów. Miejsce do komina służy do grzania, więc taka powierzchnia obok przyda się na postawienie czegoś, na krojenie pewnie zbyt słaba.
@GRBAS Testy były, wypadły pomyślnie :)
Co do tych rusztów, to jak najbardziej, chodzą mi po głowie, tylko muszę załatwić materiał na nie, tak żeby uzyskać kompromis waga - wytrzymałość
przecież masz podane wymiary, wychodzi 9 litrów objętości, komin chowasz do środka. Plecaki mają nawet 90l pojemności. Ten, którego zazwyczaj używam, ponad 35. Zresztą na litość boską, przecież jest napisane że można go rozkręcić do transportu.
Z kim ja tu k---a siedzę..
@Randy_the_Ram: ok mam nadzieję że zdążysz tej zimy. A jak rozwiązujesz problem styku komina z materiałem?