Aktywne Wpisy
Iudex +813
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
alverini +229
Ale to fajna zabawa. Dzieciaki świetnie się bawily, poprzebierane,dynie zrobione co też było super zabawa, zebrane cukierki, pukalismy tylko do drzwi, które ewidentnie też się bawiły, bo rok do roku jest ich coraz więcej. Dzisiaj na groby wspominać bliskich. Serio jeśli komuś przeszkadza że ktoś tak rodzinnie spędza czas to powinien iść na terapię.
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi których nigdy nie znałem co zajmowało cały dzień.
#halloween
Czy któraś z was używała może Retinol serum i miałaby chwilę czasu na priv aby opisać jak przygotowała się do retinolu ile razy w tyg. + Co ile czasu zwiększała i czy faktycznie dało to efekty na trądzik drobny, blizny, przebarwienia itd. Zakupiłem ten po lewej. Dokupiłem dodatkowo krem spf i krem bardzo nawilżający tworząc trzy rutyny
Dobra
Poranna rutyna:
-żel do mycia twarzy
-krem z filtrem spf
Wieczorem:
-zel do mycia twarzy
- krem nawilżający
Wariant 2 wieczorem z retinolem tylko 2 wieczory w tygodniu:
Wieczorem:
-zel do mycia twarzy
-serum z retinolem
- krem nawilżający
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #dermatologia
Tu Aga fajnie opisuje początki z retinolem
Generalnie plan wygląda bardzo dobrze. Ja w zeszłym roku stosowałam regularnie i widziałam super efekty nawet na tym najmniejszym stężeniu
Ono jest bardzo delikatne, stosuje to co wieczór od roku, na początku możesz się trochę łuszczyć, ale bardzo delikatnie. Po nałożeniu poczekaj chwilę aż to się wchłonie (co nastąpi dość szybko) i daj krem na noc (dość grubo, ale bez przesady). No i ofc omijaj okolice oczu.
Jeśli chodzi o efekty, to na jakiś
Zależy ile masz czasu na pielęgnację, możesz osuszyć dokładnie twarz chusteczką (przyciskając, nie szorując) i nic ci nie będzie.