Aktywne Wpisy
ElectroNICK +84
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
damienbudzik +66
Czy niektórzy naprawdę nie słyszą swoich myśli? Lol, w jaki sposób oni "myślą" w takim razie?
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#ciekawostki #pytanie #pytaniedoeksperta #mozg #myslenie #niebieskiepaski #rozowepaski
#kominek #budownictwo #wentylacja
Pomijam kwestie bezpieczeństwa bo jeśli mam rację to takie środowisko jest zabójcze dla domowników
Inna opcja to rozszelniony układ spalinowy
Rozszczelnij delikatnie okno albo uchyl drzwi i zrób test czy się coś zmieni
P.S. Do sypialni powietrze jest ogrzewane w obudowie kominka i podawane przez strop. Te powietrze nie śmierdzi.
Jaki masz problem z uchyleniem okna na chwilę żeby to sprawdzić?
@L3stko: jeśli masz rury stalowe i palisz niedostatecznie wysuszonym drewnem to możliwe że ci ta smoła cieknąc po rurze wypływa na zewnętrzną stronę (bo w dymowych kanałach kielichy są zakładane do góry nogami zazwyczaj) i potem wyparowuje sobie i śmierdzi w pokojach. Nawet jak palisz wysuszonym a nie masz na górze rury ocieplonej to może tak się skraplać tym bardziej że akurat przyszły