Myślicie, że takie TVN24, czy TVP Info ma ludzi na czatach pod domem Wąsika, czy Kamińskiego? Gdyby to była Ameryka, to CNN, czy FOX mieliby całą noc ekipy reporterskie i pewnie jeszcze śmigłowiec. ( ͡°͜ʖ͡°)
@pierwszynawenus: nie wiem, ale myślę, że to nie jest potrzebne. Tą sprawą Kamińskiego i Wąsika załatwili sobie przedterminowe wybory.
Ja już nie wspomnę, że właśnie tworzą precedens robienia czystek. Gdyby to było w drugą stronę i PiS po przejęciu władzy posadziłby dwóch posłów PO, których ułaskawił Komorowski, to byłaby inba na pół wszechświata XD
@macan: gdyby gdyby. Niestety mieli pecha że żaden poseł PO nie robił takich wałów, że Nowak poleciał jeszcze rękami Tuska, a Komorowsko nie próbował umarzać postępowania w trwającej sprawie xD
@pierwszynawenus: tvn i tvp nie mają. Wiedzą gdzie mieszkają, raz na jakis czas ktos kolo ich mieszkania przejedzie 'a nuz cos sie bedzie dzialo', ale nikt tam nie czatuje. Predzej spodziewalbym sie dziennikarzy z faktu albo ew. onetu.
Ja już nie wspomnę, że właśnie tworzą precedens robienia czystek. Gdyby to było w drugą stronę i PiS po przejęciu władzy posadziłby dwóch posłów PO, których ułaskawił Komorowski, to byłaby inba na pół wszechświata XD
@macan: Wiesz, że to nie jest monopoly i nie ma tak, że jak wylosujesz kartę "ułaskawienie" to możesz jej użyć w każdej kolejnej rundzie?
@macan wstawaj, zesrałeś się
@macan: To spoko, będą nowe wybory i wygra Hołownia z Tuskiem. Już nawet Lewicy nie będą potrzebowali do koalicji.
Niby w jaki
Komentarz usunięty przez autora
Czy te przedterminowe wybory są teraz z tobą w pokoju?
@macan: Wiesz, że to nie jest monopoly i nie ma tak, że jak wylosujesz kartę "ułaskawienie" to możesz jej użyć w każdej kolejnej rundzie?
Jakieś argumenty masz za tym czy tak tylko powtarzasz po swoich kolegach z PiSu? Bo dosłownie nikt poza PiSowcami tak nie