Aktywne Wpisy
tcp-protocol +380
Tyle się ostatnio naczytałem nagonki na psiarzy, że aż pomyślałem sobie "kurde no nie, przesada". I wiecie co spotkało mojego syna dzisiaj podczas spaceru? Psiara z psieckiem u-----a mi syna bo ten śmiał bez słowa bez zaczepki mijać ją na rowerze na alejce w parku. Podczas próby zatrzymania i wytłumaczenia, że teraz proszę o dane, książeczkę szczepień po prostu sobie poszła i kazała jej nie zaczepiać i dać spokój. Na szczęście się
źródło: IMG-20251020-WA0003
Pobierz
KapralKing2 +2
Jakie konkretnie zmiany prawne winny być według was wprowadzone? Z tego co patrzę po necie w innych państwach to te proponowane a więc agresywne rasy zakazane, przymus rejestracji oraz oc nie przełożyły się na jakiekolwiek ograniczenie liczby hospitalizacji w krajach gdzie takie zmiany wprowadzono. #psy #psiarze

źródło: comment_1630268181zXbY7mwfIb96E2DHEI39YA
Pobierz@Pan_Slon: mają co wspominać xddd żenadę i wyśmiewanie typa xd zajebiste wspomnienia nie ma co xd może dla normików to coś pozytywnego ale nie dla normalnych ludzi
Komentarz usunięty przez autora
Ten film to stara legenda wykopowa xd, moim zdaniem on nie istnieje, a przynajmniej nigdy nie był dostępny publicznie.
Za każdym razem, gdy te zdjęcia pojawiają się na mirko, to ktoś twierdzi, że film z tej imprezy też gdzieś tam kiedyś był. Jednak, jeszcze nigdy nikomu tutaj nie udało się znaleźć choćby sekundowego fragmentu