W twojej telewizji znowu padły obrzydliwe słowa w konsekwencji czego IKEA nie chce być kojarzona z takimi świrami
Normalni ludzie: przepraszamy, to haniebne co sie stało, pociągniemy do odpowiedzialności dziennikarzy za ich brak reakcji i już nigdy nie zaprosimy tych ludzi do studia
@mam_spanko: nie wiem, jak długo oni zajadą na tak skrajnej, prymitywnej radykalizacji, jaką stosują. Pieniędzy z tego żadnych nie będzie.
Inna też sprawa, że oni też wydaje mi się, że mocno przeceniają elektorat pisowski myśląc, że dosłownie każda osoba głosująca na pis jest w 100% ideologicznie tożsama z ich wysrywami, a nie głosowała tylko z czysto samolubnych pobudek "bo dajo" i na codzień nie mają absolutnie żadnych sprecyzowanych poglądów, by kogokolwiek
@mam_spanko: i tak słabo. Ikea zamawiała produkt w Polsce od 1961, tak więc można ja oskarżyć o współpracę ze zbrodniczym reżimem komunistycznej Polski xD
W twojej telewizji znowu padły obrzydliwe słowa w konsekwencji czego IKEA nie chce być kojarzona z takimi świrami
Normalni ludzie:
przepraszamy, to haniebne co sie stało, pociągniemy do odpowiedzialności dziennikarzy za ich brak reakcji i już nigdy nie zaprosimy tych ludzi do studia
Pisowcy:
Inna też sprawa, że oni też wydaje mi się, że mocno przeceniają elektorat pisowski myśląc, że dosłownie każda osoba głosująca na pis jest w 100% ideologicznie tożsama z ich wysrywami, a nie głosowała tylko z czysto samolubnych pobudek "bo dajo" i na codzień nie mają absolutnie żadnych sprecyzowanych poglądów, by kogokolwiek
Ikea zamawiała produkt w Polsce od 1961, tak więc można ja oskarżyć o współpracę ze zbrodniczym reżimem komunistycznej Polski xD