Aktywne Wpisy
D00msday +333
"Przy równym zaangażowaniu mężczyzn w życie rodzinne, m.in. opiekę nad osobami starszymi, niepełnosprawnymi, będziemy mogli za kilka lat rozmawiać - być może - czy i jak powinniśmy zrównywać wiek emerytalny kobiet i mężczyzn." - Katarzyna Kotula, minister do spraw równości
Przypominam, że mężczyźni w Polsce żyją średnio jakieś 8 lat krócej od kobiet i przechodzą na emeryturę 5 lat później. Dodatkowo, mężczyźni popełniają wielokrotnie więcej samobójstw, kobiety czerpią ogromne benefity z transferów
Przypominam, że mężczyźni w Polsce żyją średnio jakieś 8 lat krócej od kobiet i przechodzą na emeryturę 5 lat później. Dodatkowo, mężczyźni popełniają wielokrotnie więcej samobójstw, kobiety czerpią ogromne benefity z transferów
lukija +24
alternatywko usiądź mi na mordzie
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rosja #ukraina #wojna
@Aquamen: Nie ma pieniędzy na wojne, chcesz tego czy nie połowa budżetu jest widmo oparta na pomocy zachodu, handluj z tym
@BayzedMan: bo tak powiedział kłamcą na wykopie. koniec.
@BayzedMan: ale ty mnie nie przestraszysz wojskiem tęczaku. Bardzo chętnie pójdę. My was wszystkich paswobodzim Artiom jak będzie jak mówisz i Ukraina padnie. Zobaczysz wtedy, ile razy NATO jest lepsze od tego twojego ZSU do którego mobilizacji unikasz jak ognia.
@msr99: Bo tak wynika z ich budżetu, nie mają kasy na połowe wydatków xD
@Aquamen: Ty nie masz pojęcia o czym piszesz nawet xDD
@msr99: wydaje mi się, że ty powinieneś przedstawić dowód na to, że są tu płatne, ukraińskie trolle. Inaczej to zwykła bajeczka.
Zapytam jak zwykle - ruskie boty chcą wpłynąć na społeczeństwa, by te odwracały się od Ukrainy i doprowadziły do jej porażki. Analogicznie więc ukraińskie boty miałyby zachęcać te społeczeństwa do wsparcia Ukrainy. Wyjaśnij proszę w dwóch zdaniach jak
@jedrzejk: czystym przypadkiem jest fakt, że taki zjeb jak Ty, dalej ma tutaj konto...
Ani Twój wpis nie jest śmieszny, ani nie nawiązuje do wpisu o anty-ukraińskiej narracji, potwierdzonej przez kilka organizacji pozarządowych.
Komentarz usunięty przez moderatora