Wpis z mikrobloga

Oczywiście, że na wykopie nie ma ukraińskich trolli. To absolutnie czysty przypadek, że kilkunastu użytkowników regularnie, każdego dnia, dodaje wpisy które wychwalają Ukrainę i których narracja akurat dziwnym zbiegiem okoliczności całkowicie pokrywa się z tym co głoszą ukraińskie media, oraz sam Zełeński. Dziwnym przypadkiem jest również, że te konta wzajemnie się plusują i wspierają. Absolutnie nie powinno nas też dziwić, że niektóre z nich robią to już od samego początku tego konfliktu, a nawet to, że zostały na początku tego konfliktu założone.
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#rosja #ukraina #wojna
  • 37
Ukraina ma pieniądze, drukuje aż miło ostatnio. Bajzel jest wściekły bo mu oszczędności topnieją i wypłata opóźnia.

@Aquamen: Nie ma pieniędzy na wojne, chcesz tego czy nie połowa budżetu jest widmo oparta na pomocy zachodu, handluj z tym
Nie ma pieniędzy na wojne, chcesz tego czy nie połowa budżetu jest widmo oparta na pomocy zachodu, handluj z tym

@BayzedMan: bo tak powiedział kłamcą na wykopie. koniec.
Najwyzej pojdziesz do woja

@BayzedMan: ale ty mnie nie przestraszysz wojskiem tęczaku. Bardzo chętnie pójdę. My was wszystkich paswobodzim Artiom jak będzie jak mówisz i Ukraina padnie. Zobaczysz wtedy, ile razy NATO jest lepsze od tego twojego ZSU do którego mobilizacji unikasz jak ognia.
bo tak powiedział kłamcą na wykopie. koniec.

@msr99: Bo tak wynika z ich budżetu, nie mają kasy na połowe wydatków xD

ale ty mnie nie przestraszysz wojskiem tęczaku. Bardzo chętnie pójdę. My was wszystkich paswobodzim Artiom jak będzie jak mówisz i Ukraina padnie. Zobaczysz wtedy, ile razy NATO jest lepsze od tego twojego ZSU do którego mobilizacji unikasz jak ognia.

@Aquamen: Ty nie masz pojęcia o czym piszesz nawet xDD
nie ja mam przeglądać, tylko ty masz dać dowód na swoje bzdety.

@msr99: wydaje mi się, że ty powinieneś przedstawić dowód na to, że są tu płatne, ukraińskie trolle. Inaczej to zwykła bajeczka.

Zapytam jak zwykle - ruskie boty chcą wpłynąć na społeczeństwa, by te odwracały się od Ukrainy i doprowadziły do jej porażki. Analogicznie więc ukraińskie boty miałyby zachęcać te społeczeństwa do wsparcia Ukrainy. Wyjaśnij proszę w dwóch zdaniach jak
To absolutnie czysty przypadek,

@jedrzejk: czystym przypadkiem jest fakt, że taki zjeb jak Ty, dalej ma tutaj konto...
Ani Twój wpis nie jest śmieszny, ani nie nawiązuje do wpisu o anty-ukraińskiej narracji, potwierdzonej przez kilka organizacji pozarządowych.