Aktywne Wpisy

hejterka99 +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

vartan +49
Zauważyłem, że masa ludzi ma srakę w dzień wypłaty. Czekają jak na gwoździach, bo MUSI dziś wpłynąć.
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni
Moja szwagierka np. nie chce zmieniać konta na bank poza lokalnym spółdzielczym, bo jej koleżanki dostają w ten sposób wypłatę dzień później.
Serio tak wiele osób nie na buforu nawet na 1-2 dni?
I ja nie piszę o tym, że pracodawca nie wypłaca w ogóle, tylko że po prostu z jakiegoś powodu wypłata przychodzi dzień później, a oni

Pytania do tych co bywają na nartach etc w #austria .
1. Czy do auta 4x4 wymagane sa lancuchy? Kupujecie/wypozyczacie gdzies?
2. Jakie fajne miejsce do pozjezdzania na desce/nartach w Austrii zakladajac, ze daaaawno nie jeździliśmy i nie mamy sprzetu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chyba, ze gdzies troche blizej tez da sie fajnie pozjezdzac gdzies np na #slowacja ?
@Euphor: da się pojeździć, ale wydasz praktycznie tyle samo co w Austrii, a stoki jednak o wiele krótsze i niżej. Jak dla mnie jak chcesz jechać na parę dni to nie warto
Pod stokiem masz intersport - mozesz se wypozyczyc co potrzebujesz.
jednak Zell am See to niejako miejscowosc gdzie sa stoki. Na nocjeg polecam wioske dalej (bylem 2x w zimie i raz w lato) Nawet zbiorkomem da sie pod stok podjechac :P
BTW a bedac w okolicy to bez problemu majac auto da sie na Kitzbuechel podjechac. A kto
Jak jescze jeses swoim autem to super baza wypadowa. Z jednej strony zell am see, z drugiej wspomniany kitzbuechel a z trzeciej Kaprun.
Jest jeszcze slynny grossglockner ale to w zime nie wiem czy mozna polecic. natomiast w lato jaknajbardziej lodowic godny polecenia.
2. Hinterstoder
Ale fakt, Austria jakościowo jest znacznie lepsza.