Aktywne Wpisy
ElectroNICK +67
Mam w pracy nowego kolegę z Turcji, wierzy w Allaha. Codziennie się modli na tej macie na podłodze itp. No i w kiblu pojawiła się butelka. Myślałem że to śmieć to wywaliłem. A on podchodzi do mnie i się pyta czy to ja wywaliłem butelkę, oczywiście powiedziałem ze tak bo to śmieć. A on mi tłumaczy że tą butelką podmywa sobie dupę bo inaczej ma sklejone poślady xD Także jak macie w
NAIZDUP 0
Panowie/Panie czego używacie do smarowania pach żeby nie śmierdziało. Ja używam żelu Gillette w sztyfcie i zawsze ubrudze tym koszule bez względu na to czy posmaruje pachy przed czy po założeniu koszuli i jakoś zawsze dotkne koszule. Może jest jakiś skuteczny spray albo coś co nie brudzi. Nie wiem już sam co robić
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
#mezczyzna #niebieskiepaski #rozowepaski #higiena #pytanie
Aż tu nagle jakaś pożal się Boże reporterka z lokalnej telewizji wpycha ci mikrofon w twarz i pyta „Gdzie pan będzie spędzał sylwestra w tym roku, jak pan spędzi sylwestra?”. Już masz jej odpowiedzieć soczystym „W dupie”, bo od technikum nikt cię nie zaprosił na sylwka i nie zapowiada się, żeby to się zmieniło. Powstrzymujesz się jednak w ostatniej chwili, bo wszystkich trzech widzów się oburzy i wyczerpany odpowiadasz „Bede grał w gre”. Już chcesz iść dalej, a ona dalej się dopytuje „A w jaką?”. Doskonale wiesz, że odróżnia trzy gry: pasjansa, pasjansa pająka i strzelanki do zabijania ludzi, ale zamiast wyjść z siebie i stanąć obok, stawiasz się ponad to i odpowiadasz „TĄB RAJDER”. Daje ci spokój, więc idziesz spokojnie dalej do tych tłuczonych ziemniaków i komputera, ale to nie jest już normalny powrót do domu - za tobą niesłyszalna, niewidzialna i nieuchwytna podąża nieśmiertelność.
#sylwester #heheszki #zawszesmieszy #pasta #klasyka #tombraider
Wiesz, że dla niektórych spędzanie tak czasu jest bezcelowe i nie niesie ze sobą ŻADNYCH korzyści?
@jakismadrynickpolacinsku: pytanie czy ktoś stwierdził to na podstawie własnych doświadczeń czy może jednak nikt go nigdy nigdzie nie zaprosił, więc teraz sobie trzeba obrzydzić ten sposób aktywności xD
Pomiędzy graniem w tomb raidera w sylwestra jako piwniczak, a chlaniem do 5 rano jest jeszcze cała masa aktywności xD Ale i tak nie zrozumiesz, sądząc po tym jak bardzo próbujesz nadać spotkaniom towarzystkim negatywny wydźwięk
Habituacja stresora jakim jest przebywanie w otoczeniu innych ludzi? Czyli chcesz się zabawić w domorosłego psychologa i wysłać kogoś w środowisku, w którym jest mu źle; zamiast wysłać do psychoterapeuty, psychiatry?
Więc jaka to jest znamienna aktywność, która może odbywać sie tylko w sylwestra?
Rozmowa z innymi? Taniec? Dyskusje intelektualne? xD
Aha. Czyli coś czego nie można robić w inne dni w roku?! XD
I kto tu
@jakismadrynickpolacinsku: Wiadomo, lepiej kupić paczkę czipsów i przesiedzieć cały wieczór na wykopie z innymi przegrywami z tłustymi włosami xDDDDD
To jeśli to prawda to dla mnie zasługuje na szacunek. Teraz w dobie parcia na szkło i ogólny fejm to nie jedna/jeden dali by się pociąć za taką ofertę.
https://www.komputerswiat.pl/artykuly/redakcyjne/rosjanin-odmowil-miliona-dolarow-matematyka-pchnela-go-w-obled/z8perxj
Więc kto tu jest desperatem?
A na jakiej podstawie ta diagnoza? Własnych niespełnionych pragnień?
@jakismadrynickpolacinsku: chłopie, to są normalne relacje międzyludzkie, a nie żadna desperacja. Dla Ciebie spotkanie ze znajomymi to jakaś desperacja? To musisz mieć smutne życie.