@Luigi___: Ja w swoim zyciu raz przez brak panny zbankrutowalem a innym razem przez brak panny zawalilo sie moje zycie i popadlem w dlugi. Kobiety sa potrzebne dla wlasciwego rozwoju meskiej psychiki. A te cale MTGOW to tylko racjonalizacja swojej samotnosci w najbardziej wymyslne sposoby jakie tylko mozna.
@pieczony_szczur_z_ogniska: Czekaj ale jak? Jak sam kontrolujesz wydatki to łatwiej wszystko policzyć. Nie żartuję, jestem ciekawy. Rozumiem depresję czy niską samoocenę.
Jak sam kontrolujesz wydatki to łatwiej wszystko policzyć.
@fillif: Oj, ja potrafiłem r----------ć hajs na prawo i lewo. Jak nie masz nikogo bliskiego kto ma ogląd na całą twoją sytuację to nikt nie zareaguje. 5 stówek w barze w jeden wieczór? Bardzo proszę, przecież nikt ze znajomych nie zapyta czy cię aby nie p------o bo się przecież dobrze bawisz. Zakupy online niepotrzebnego gówna? No ba, przecież nikt nie zauważy bo pobawisz
@pieczony_szczur_z_ogniska A teraz już masz pannę? Zgadzam się z Tobą - człowiek nie jest stworzony do samotności, warto jest mieć dla kogo żyć i mieć z kim przeżywać swe emocje.
Co prawda minęło już parę ładnych lat, ale na maksa rozumiem zakupoholizm.
@Raum: Ale to jest tylko gdybanie. Kobieta nie musi wyleczyć kogoś z jego problemu. Ktoś może być w toksycznym związku i reagować tak samo albo mieć kobietę z jeszcze większym problemem kupowania losowych rzeczy. Takie problemy trzeba rozwiązać.Kobieta może pomóc, ale jeśli nic nie dasz od siebie to w najgorszym wypadku będziesz oszukiwał kobietę jak to robią alkoholicy.
@RKN_: @DryfWiatrowZachodnich @fillif Zbankrutowalem bo przestalem pracowac (bylo mnie na to stac) i chlalem cale dnie z nudow. Poplynelem jak Dar Pomorza i wypstrykalem sie z kasy. Nie bylo nikogo kto by mnie stopowal i zamiast sie ogarnac, isc do fryzjera i zaczac sobie kogos szukac wolalem zapic samotnosc alkoholem. Wpadlem w wir.
Innym razem postanowilem sobie na pewna wiosne kogos znalezc ale sie okazalo ze po raz
@Pasterz30: Ty juz mi w Naszej ostatniej dyskusji udowodniles ze nie masz bladego pojecia o kobietach poza tym co wyczytasz na tagach przegryw i blackpill
@pieczony_szczur_z_ogniska: czekaj, czy ja dobrze rozumiem ze poplynales bo nikt Cie nie pilnowal abys nie poplynal, plus przezyles negatywny szok jak nagle zainteresowania ze strony kobiet nie bylo?
Troche niebezpieczne podejscie, lepiej byc cale zycie psychicznie nastawionym ze, w krytycznej sytuacji, bedzie trzeba samemu sobie radzic samotnie
@Raum: Ja nie przeczę, ale "Ja w swoim zyciu raz przez brak panny zbankrutowalem" brzmiało jakby wystarczyła mu byle jaka i problem by magicznie zniknął.
@DryfWiatrowZachodnich: Dla kogos kogo laski same do lozka zaciagaly albo same wskakiwaly do mojego nagla utrata zaintersowania u wszystkich kobiet jakie tylko isnieja na swiecie z wtedy kompletnie nieznanych mi powodow byla takim szokiem poznawczym ze mam traume po dzis dzien. Z wysokiego konia upadek boli o wiele bardziej.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Nawet nie wiecie jak wtedy Magik jest blisko
@pieczony_szczur_z_ogniska:
@fillif: Oj, ja potrafiłem r----------ć hajs na prawo i lewo. Jak nie masz nikogo bliskiego kto ma ogląd na całą twoją sytuację to nikt nie zareaguje. 5 stówek w barze w jeden wieczór? Bardzo proszę, przecież nikt ze znajomych nie zapyta czy cię aby nie p------o bo się przecież dobrze bawisz. Zakupy online niepotrzebnego gówna? No ba, przecież nikt nie zauważy bo pobawisz
A teraz już masz pannę? Zgadzam się z Tobą - człowiek nie jest stworzony do samotności, warto jest mieć dla kogo żyć i mieć z kim przeżywać swe emocje.
@Raum: Ale to jest tylko gdybanie. Kobieta nie musi wyleczyć kogoś z jego problemu. Ktoś może być w toksycznym związku i reagować tak samo albo mieć kobietę z jeszcze większym problemem kupowania losowych rzeczy. Takie problemy trzeba rozwiązać.Kobieta może pomóc, ale jeśli nic nie dasz od siebie to w najgorszym wypadku będziesz oszukiwał kobietę jak to robią alkoholicy.
Innym razem postanowilem sobie na pewna wiosne kogos znalezc ale sie okazalo ze po raz
Troche niebezpieczne podejscie, lepiej byc cale zycie psychicznie nastawionym ze, w krytycznej sytuacji, bedzie trzeba samemu sobie radzic samotnie