Wpis z mikrobloga

Pobujałem się dziś trochę po mieście z kumplem, którego nie widziałem ponad rok, i który przyjechał do mojego miasta. Patrzę, a kolega wysiada z nowego Mercedesa GLE. Przejechaliśmy się i powiem, że komfort auta i wyposażenia pierwsza klasa. Rzucił do komputera pokładowego komendę ,,Mercedes, podgrzej siedzenia pasażera na 3" i zaraz mi się zrobiło ciepło w tyłek haha. Jakie technologie, magia. A do tego skóra, różne zmieniające się kolory podświetlenia itd.

Jak usłyszałem kwotę pół bańki, to wiem, że takiego Mercedesa z przepotężną 3-litrową benzyną i tak sobie nie kupię. Bo z całym szacunkiem, ale uznaję pewne granice wydatków na dane rzeczy. Ale i tak mam dodatkową motywację na nowy rok i kolejna lata. I kto wie, jak mi się lepiej powiedzie, to może kiedyś wpadnie za sto kilkadziesiąt klocków jakaś np. Skoda Superb z jakimś także bądź co bądź mocnym silnikiem 2.0 TDI i jakimś fajnym wyposażeniem, może podwójnymi wyciszającymi szybami, automatyczną skrzynią biegów, beżową ekoskórą, itp.

Najsss. Motywacja ()

#nowyrok #sylwesterzwykopem #sylwester2023 #rozkminy #motywacja #przemyslenia #samochody #motoryzacja #technologia #mercedes #skoda
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@biskup2k akurat wszystkie moje wiadomości SMS/WhatsAp/mess są wysyłane dzięki przekształceniu nowy w tekst kiedy jadę autem.

Już parę lat tego uzywam i polecam każdemu ;)

Długie maile również da się wysłać tym sposobem
  • Odpowiedz