Aktywne Wpisy

Lewusx +47
Dawno nie wkładałem kija w mrowisko, także jazda.
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
3 lata współpracy, 35 lat na karku, zgłosił się jako grubasek który brał już wszystko w dużych dawkach, a nie było po nim widać, dostał sam test.
Potem większość czasu na delikatnym cyklu test + prima +gh, czas leciał, on cisnął, zbudowaliśmy kupę mięsa, a za 4 tygodnie nieoczekiwanie zadebiutuję w Sopocie.
Tak,
źródło: att.I1eeLMHaW-dES8_Li9j0X67TjrXYWyLBCqWrztStaag
Pobierz
LZBNZ +2
#nintendoswitch
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd

![57337 map w 4 KB, czyli legendarny River Raid - [ arhn.eu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/0c59aaa205b9037e22827a52380cd3f4d2b4d0102c620b5e71002e673be8898d,q80.jpg)
![Wallmart rozpoczął zamykanie swoich sklepów z powodu ceł [ang.]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/b525ffb173d1abfed4e6846d85edb9a3d11609263c50d315e1d79cd778c78fc6,q80.jpg)

Akurat somsiad przymierzał się do budowy domu z tego programu, się chłop cieszył ze nie dość że mu cała Polska dopłaca do nagród i premii (rylem jest na KWK) to jeszcze mu do kredytu dopłacą a tu taki luj ze swoimi zarobkami czeka go miniratka 4k. Dzięki Donald, wycie somsiada to coś co lubię, ważne że będzie miał gorzej ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
#nieruchomosci #gownowpis #kredyt2procent #kredythipoteczny
Nie sądzę kolego, stawiam że ten kto ma więcej niż średnia może mieć ciężko dostać ¯_(ツ)_/¯
"Ostatni gasi światło
Ostatniego gryzie pies
Ostatni zawsze zostaje w matni" xD A wystarczyło się postarać, pochodzić, pozałatwiać. Przez okres dopłat wiele osób dostanie grubo ponad 300 000zł dofinansowania względem "rynkowego" kredytu. I to przy założeniu aktualnych stópek. Jak jeszcze dojdzie do jakiegoś światowego plot twistu i znów wysztrzeli inflacja, to się spłaci kredyt dwoma wypłatami xD Jak niektórzy w latach 90.
Baaaaaaardzo to mocno boli rodaków