Aktywne Wpisy

jedz_se +984
16.06.2025 zostałem zaatakowany na klatce schodowej własnego domu przez syna współwłaścicielki nieruchomości. Jest to przestępca skazany prawomocnym wyrokiem z maja 2024 roku za groźby karalne (groził, że mnie zabije) oraz uszkodzenie ciała powyżej 14 dni (wyłamanie palca z uszkodzeniem ścięgna) odbywający obecnie karę w zawieszeniu. Przestępca, Paweł Łakomy, zepchnął mnie ze schodów, po czym zaczął okładać pięściami, krzycząc 'zabiję Cię). Z trudem wyrwałem się, wzywając pomocy na ulicy uciekłem do swojego mieszkania

źródło: wyrok
Pobierz

Zabawa polega na tym, żeby wypisać 5 gier, które Waszym zdaniem absolutnie każdy powinien ograć, takie absolutne perełki które zostają w głowie na zawsze.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
Jeśli macie więcej takich tytułów niż 5 to wiadomo, też dodajcie.
Ja zaczne:
1.
normalnie nie wytrzymie i chyba kupie na premiere to g---o xD
opchnąłem swojego oleda wczoraj, dołożę tysiaka i mam dwójkie.
Ogólnie miałem w planie zrobić sobie przerwe i czekać aż wyjdzie jakaś ulepszona wersja ale to pewnie kilka lat minie zanim coś takiego wyjdzie... Wsteczna kompatybilność do mnie przemawia, a mam jeszcze sporo geir ze switcha 1 w pudełkach oraz na koncie więc po prostu go kupie xd
Mam tylko nadzieję że nie będzie to jakaś wybrakowana wersja i za dwa miesiące nie wyjdzie switch 2 v2 xd #nintendo #nintendoswitch2
@LZBNZ: dwa miesiące nie, ale pewnie już pracują nad v2 ;)
ja tam czekam na oleda
@LZBNZ: czekaj na pro, niedługo wyjdzie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Mam na półce jeszcze kilkanaście gierek ale stwierdziłem że jak ma być wsteczna kompatybilność to sobie zostawiam, będę kolekcjonował.
Piszczace wiatraki, skrzypiaca obudowa, drift, mega luzne joy-cony zaleznie jak trafisz na loterii quality control itd itd.
Patrzac na to, ze N przez tyle lat nie bylo w stanie naprawic joy-conow, raczej nie zakladalbym ze hardware bedzie dopracowany w 100%. A jednak bycie betatesterem za taka kase, no troche boli.
Zwlaszcza ze to handheld
@Theos: nie spieszy mi się.. a nawiasem mówiąć uwielbiam takie komentarze.. daj też numery najbliższego totolotka.