@IlllIlIIIIIIIIIlllllIlIlIlIlIlIlIII może to rodzina twojej żony, wypada zaprosić ale wolisz posiedzieć sam. Czy ty wtedy też jesteś samcem afa w domu i mówisz żeby w----------i bo wolisz sobie film w samotności obejrzec
@fhgd: Ja w te święta odwrotnie, bo tylko w gościach jesteśmy, więc o 18 zawijka, bo dzieciaki już śpiące, normalnie byśmy bardzo chętnie zostali ale wiecie rozumiecie i tylko oddech ulgi w samochodzie :D
@anakhin: Sami sie wpraszają? U mnie siostra zawsze sie wprasza z mężem. Jutro przylezą o 12 i bedą siedzieć do nocy matke męcząc zeby im żarcia robila
@fhgd: ...i nagle ktoś z najbliższych wali tekstem "GDZIE BĘDZIECIE JECHAĆ TERAZ. CO WAM SIE SPIESZY? KRYSIA SAMA MÓWIŁAŚ ŻE WSZYSTKO POZAMYKANE, SIADAJCIE, SERNIKA ZJECIE, JESZCZE KAWKI ZROBIE, ZARAZ FILM BĘDZIE LECIAŁ"
@IlllIlIIIIIIIIIlllllIlIlIlIlIlIlIII: to, że lubię moich przyjaciół/ rodzinę nie oznacza, że chcę z nimi od razu mieszkać. gościa też obowiązuje dobre wychowanie i miło jest, kiedy bierze pod uwagę to, że gospodarz będzie musiał jeszcze po nim posprzątać
@HuopWsiowy: co, był maraton filmów przyrodniczych w święta? ( ͡°͜ʖ͡°)
Ha
Tfuuu
Zero gości!
@anakhin: Sami sie wpraszają? U mnie siostra zawsze sie wprasza z mężem. Jutro przylezą o 12 i bedą siedzieć do nocy matke męcząc zeby im żarcia robila
@IlllIlIIIIIIIIIlllllIlIlIlIlIlIlIII: to, że lubię moich przyjaciół/ rodzinę nie oznacza, że chcę z nimi od razu mieszkać. gościa też obowiązuje dobre wychowanie i miło jest, kiedy bierze pod uwagę to, że gospodarz będzie musiał jeszcze po nim posprzątać
@HuopWsiowy: co, był maraton filmów przyrodniczych w święta? ( ͡° ͜ʖ ͡°)