@TakiSobieLoginWykopowy: No śmieszne i popieram chłopaka, ale jak na nienawidzę tych TikTokowych napisów. Po pierwsze mam uszy i słyszę co mówią, a po drugie to nie mam ADHD żeby każde słowo mi wyskakiwało na ekranie.
@supra107 myślę, że jest to spowodowane tym, że wielu ludzi ogląda filmiki na wyciszeniu i napisy mają wzbudzić zainteresowanie, żeby oglądać do końca, bo jak nie widać co się dzieje i słychać co się mówi to zaraz byłby swipe na kolejny filmik xd
myślę, że jest to spowodowane tym, że wielu ludzi ogląda filmiki na wyciszeniu
@supra107: nawet nie wiesz jak dużo ludzi ma wyłączony głos większość czasu. Jakoś nie chce żeby całe pomieszczenie jak nie jestem sam słuchało tego samego beznadziejnego filmiku
@adriuszka: @Ayessare: Mam nadzieję że nie mówicie tego jako usprawiedliwienie takich napisów bo to brzmi jak potwierdzenie s----------a ich istnienia.
Żyjemy w czasach słuchawek TWS które łączą się bezprzewodowo ze smartfonami a ludzie oglądają filmiki z wyciszonym dźwiękiem, i trzeba robić napisy dla osób z koncentracją złotej rybki i wyłączonym dźwiękiem żeby byli w stanie się zaśmiać z półminutowego filmiku o którym za chwilę zapomną.
Gada jakiś typ w tvn24 że polecieli do dubaju i teraz siedzą zesrani bo nie mogą wylecieć xDDDD i gada że rząd polski powinien zapewnić im jakieś samoloty xDDD a c--j z nim, oby siedział tam jak najdłużej bo oczywiście ostrzeżenia wsadził sobie w dupe i teraz płacze xDDD
powiedzą że bezczelny bachor który nie chce się cieszyć z ochłapa, a ma racje
@supra107: nawet nie wiesz jak dużo ludzi ma wyłączony głos większość czasu. Jakoś nie chce żeby całe pomieszczenie jak nie jestem sam słuchało tego samego beznadziejnego filmiku
Żyjemy w czasach słuchawek TWS które łączą się bezprzewodowo ze smartfonami a ludzie oglądają filmiki z wyciszonym dźwiękiem, i trzeba robić napisy dla osób z koncentracją złotej rybki i wyłączonym dźwiękiem żeby byli w stanie się zaśmiać z półminutowego filmiku o którym za chwilę zapomną.
Przecież to jest