Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
jeśli te dziewczyny są takie ładne jak mówisz

@Mrbimbek: nie mówię, że wszystkie to jakieś piękności, tylko takie, które oceniam pozytywnie wizualnie. Inaczej mówiąc - w mojej subiektywnej opinii niebrzydkie
  • Odpowiedz
ghosting jest najłatwiejszy i najszybszy. Czasem, po prostu, nie ma się ochoty tłumaczyć

@rales: nie wiem jak bardzo to do Ciebie dotrze bo może masz to w dupie ale serio olewanie jest dużo gorsze dla tej drugiej osoby. To jest tylko jedno zdanie, na które nie tracisz prawie wcale czasu, a zamyka wątek. I ta osoba jutro już zapomni o Tobie, a tak te myśli do niej wracają przez kilka
  • Odpowiedz
@rales: Tinder to głównie ściek. 90% spotkań okazało się u mnie bezcelowymi i do niczego nie prowadziło poza obniżeniem poczucia własnej wartości i rezygnacji z kolejnych poszukiwań. Pomijam fakt, że im częściej się umawiasz, tym bardziej się wkrecasz w tryb oceniania oraz bycia wybrednym i wiesz, że żadna relacja juz nie ma sensu, a każde spotkanie prawdopodobnie nie będzie miało przyszłości. Podobnie z tymi samymi rozmowami non stop. Dla mnie
  • Odpowiedz
@rales kurła, ja to z większością dziewczyn całowałem się od razu (2006-2011) nawet z (teraz) moją żoną :D a nie było żadnych tinderow itp. A byłem biedakiem, 174cm, 65kg, długie włosy :D
  • Odpowiedz
tak jak pisał kolega wyżej - ghosting jest najłatwiejszy i najszybszy. Czasem, po prostu, nie ma się ochoty tłumaczyć i robić wywodów, co nie zagrało, ale gdyby dziewczyna spytała mnie czemu się wycofałem, to pewnie bym udzielił krótkiej informacji zwrotnej.

@rales: Jako że tez siedziałem w temacie, powiem szczerze że wciąż miewam delikatne opory, że jak dziewczyna do mnie napisze to jednak coś wydukam ale generalnie jak się sporo randkuje
  • Odpowiedz
Szanuje determinacje że już tyle wyjść I tyle czasu na rozmowy wyszło a Ty nadal szukasz. Trzymam kciuki żeby udało się znaleźć odpowiednią partnerkę z którą zaiskrzy (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@rales: czytam te twoje wpisy od czasu do czasu, co się stało z tą ukrainką chyba co płaciła rachunek w lokalu co sama wybrała. No i kurde 27 to już jest całkiem sporo spotkań. Masz jakiś swój limit ustawiony, czy szukasz do skutku? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@jafik Ja mam wrażenie ze tam siedzą ludzie którzy maja silne parcie na znalezienie kogoś i idąc po raz 30 na spotkanie z nowa osoba tylko zakopują się coraz bardziej w myśleniu ze nic się nie zmieni i wpadają w błędne negatywne koło.Wiec jest jak mowisz.Ale to ze ciężko kogos znaleźć tam wynika z doświadczen osób które tam siedzą ale już nie maja jakieś nadzieji i są przebodzcowani.
  • Odpowiedz
@Silver86 U kobiet to wynika z tego ze maja tam za dużo adoratorów i taka dziewczyna dostająca 100 wiadomości dziennie zaczyna traktować mężczyzn jak produkty w spożywczym.Masz 100 bananów,35 amanasow ,8 ziemniaków,cześć wywalasz bez żalu do śmieci bo i tak trochę zostało i zrobisz z reszty fajne żarcie po którym poczujesz się lepiej.
Mężczyzna jest tam na zasadzie biedaka któremu udało się uzbierać na 5 warzyw i o kazde bedzie dbal
  • Odpowiedz