Wpis z mikrobloga

@kocurrek32: Marusz to jest całkiem elokwentny chłopak, tylko po pierwsze patologiczny alkoholik jako dorosły mężczyzna i przykład wychowywania przez opresyjnych i zacofanych rodziców jako dziecko i nastolatek.
No i takie są efekty.
  • Odpowiedz
@Stopy_Mariusza: mariusz i tak. Ciekaw jestem jak było z jacą i jego upośledxeniem, tzn od czego się zaczęło itd. Nie wiem czy śledzisz ten tag od złotych czasów magicala , czy może dopiero od raszei
  • Odpowiedz
Nie wiem czy śledzisz ten tag od złotych czasów magicala , czy może dopiero od raszei

@Alvarez17: Znam uniwersum od sezonu LATO 2017, jestem koneserem. Nostalgicznie lubię wracać do dawnych czasów, bo był to zupełnie inny, lepszy świat i najlepszy, najbardziej dziewiczy, spontaniczny i surowy okres rodzącego się patostrimingu.

Jaca najprawdopodobniej miał jakiś wypadek w pracy, którego konsekwencją były zmiany neurologiczne. Stąd jest jego renta i -zdaje się- częściowa niezdolność
  • Odpowiedz
@Stopy_Mariusza: @Alvarez17 Jaca opowiadał dlaczego dostał rentę. Pojechał kiedyś na imprezę na której dostał w ryja i jakoś tak niefortunnie został uderzony co spowodowało upośledzenie w pewnym stopniu. Jednak to nie przeszkodziło mu normalnie żyć, dostawał rentę i ostro pracował na budowie to był czas gdy jeszcze Goha i Jaca nie pokazywali się na kamerach.
  • Odpowiedz
@kocurrek32: Kto zgłosił mój komentarz o matce Korkina wielkiej katoliczce niepozwalającej zmienić Korkinowi płci, Józefie Murzyńskiej? To sama prawda była. Oni doprowadzili do jego śmierci (jeszcze żyje, ale już można powiedzieć, że nie).
  • Odpowiedz
@Monochrome_Man: wydaje mi się że to nie jego konto bo jakieś zdjęcie prof z wykopu ma. Kiedyś szukałem jego prawdziwego konta ale ciężko odróżnić bo dużo jest fajkowych. Chyba prawdziwe konto to to , które tucznik oznaczał na profilu swoim na fb
  • Odpowiedz