Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Co powinienem zrobić w takiej sytuacji?
Piszę z taką jedną ze studiów od połowy października, na początku szło bardzo spoko - gadaliśmy dość często, pare razy sie umowilismy na miasto, relacja się zacieśniała - czuć było ten wspólny vibe - aż nagle coś jej odjeb@ło. Od 2 tygodni nagle - z dnia na dzień zaczęła mnie olewać XD Odpisuje za każdym razem jak coś do niej napisze, ale jest to na zasadzie "ok, tak, nie, no spoko, fajnie". Zero jakichkolwiek pytań od niej w moją stronę - przestała wyświetlać moje relacje na insta ale nie przestała mnie obserwować.
No i grzeje mnie to niesamowicie, bo normalnie bym ją olał i szukał innej, ale no problem jest taki, że niestety się emocjonalnie zaangażowałem w tę relację i mega źle sie z tym czuję, bo na poczatku rzeczywiscie widać było dużo wspólnych tematów i zainteresowań.

Przez pare dni przestałem też do niej pisać, żeby sprawdzic czy bedzie jakis odzew, ale no oczywiscie 0 kontaktu z jej strony.
To co mi podpowiada jakaś logika to po prostu powiedzieć jej wprost co mnie gryzie i o co jej chodzi, no bo co się może stać? Jak zakończy to naszą relację, to nawet lepiej, bo od razu się wszystko wyjaśni
Co robić, ech, co robić?

#logikarozowychpaskow #zwiazki #rozowepaski #kobiety

· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

• 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

na początku szło bardzo spoko - gadaliśmy dość często, pare razy sie umowilismy na miasto, relacja się zacieśniała - czuć było ten wspólny vibe - aż nagle coś jej odjeb@ło. Od 2 tygodni nagle - z dnia na dzień zaczęła mnie olewać XD

@mirko_anonim: złączyły się tu 2 elementy:

1. Przespałeś moment. Jak jesteś zainteresowany panną lub ona tobą to już od pierwszego kontaktu powinna następować inicjacja kontaktu fizycznego i jak najszybciej
  • Odpowiedz
To co mi podpowiada jakaś logika to po prostu powiedzieć jej wprost co mnie gryzie i o co jej chodzi, no bo co się może stać?

@mirko_anonim: nie logika tylko desperacja, bo masz nadzieje że jak jej wygarniesz to zrozumie twój błąd i nagle zacznie się tobą interesować. niestety sytuacja jest oczywista.

Co robić, ech, co robić?

to samo co przed poznaniem jej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jeśli jej się nie chce pisać do Ciebie to nie wiem czego spodziewasz się jeśli jej wygarniesz co myślisz o jej zachowaniu. Tylko się ośmieszysz przed osobą której w ogóle nie zależy na rozmowie z Tobą. Takie krótkie odpowiedzi co Ci odpisują raczej świadczą o tym że nie chce jej się z Tobą gadać ale przez to że razem studiujecie to głupio jej powiedzieć być spadał więc wygaszą wasza relacje
  • Odpowiedz
@mirko_anonim albo koleżanki dały jej "wspaniałą" radę :) jeśli dziewczyna jest warta zachodu, to zaproś ją gdzieś na wyjście i wtedy spokojnie porozmawiajcie, nie załatwiaj takiej sprawy przez Messengera. Musisz być z nią szczery, jeśli chcesz coś sensownego budować dalej. Jeśli to się nie uda, zaakceptuj ten fakt i pociesz się, że nie wyszło coś gorszego na późniejszym etapie.
  • Odpowiedz