Aktywne Wpisy
cambiasso +535
bob-pager +345
Pisałem swoją grę w C++ przez 10 lat - taki Hotline Miami z multi. Dziś gram w nią z kumplami na Steamie, a mojego kodu użył Assassin's Creed i spółka produkująca drony. To wielki dzień dla mnie Mirki.
Zagrajcie - jest za darmo na Steamie. Jak się spodoba zostawcie reviewa i gwiazdkę na GitHubie dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem to bez silnika, od zera. Wszystko
Zagrajcie - jest za darmo na Steamie. Jak się spodoba zostawcie reviewa i gwiazdkę na GitHubie dla zasięgów ( ͡º ͜ʖ͡º)
Napisałem to bez silnika, od zera. Wszystko
Tym bardziej, że Mazurek chyba już przeczytał projekt budżetu i wypytuje randoma z PSL where sypanie do beki
Panie redaktorze, proszę przestać męczyć pana posła i przekazać kolegom ze związku deweloperów, że sypania nie będzie. #polityka
https://wykop.pl/wpis/74179487/chcialbym-sie-odniesc-do-komentarza-kolegi-mickpl-
Mazurek: "Czyli wycofacie się z rządowego programu kredyt 2 procent?"
Suchoń: "Tego nie powiedziałem, będzie pewna modyfikacja... ona będzie szła w kierunku takim żeby nie pompował strony popytowej".
Czyli nawet z tego wywiadu kierunek jest jasny kredyt będzie dopłaty będą i pompa trwa. Jedynie teraz może pompa będzie mniejsza ze względu na ograniczenie ceny z metra czy co oni tam zmodyfikują co jeszcze
@zeszyt-w-kratke: No tylko jak nie pompować strony popytowej skoro każda możliwa forma tego programu pompuje wyłącznie stronę popytową XD
@mickpl: ich modyfikacje będą nadal pompować tylko trochę mniej po prostu ( ͡° ͜ʖ ͡°)