Wpis z mikrobloga

Jest sprawa, więc pozwalamy sobie na mały spam dziś - ale chyba wybaczycie - w komisji ds. wyborów kopertowych, która jutro zaczyna swoje działanie, zasiada osoba, która wydała dane wyborców - były już wójt gminy Spytkowice (obecnie poseł). To my pozyskaliśmy dane o tym, kto przekazał dane ze spisu wyborców, dlatego łatwo nam było to sprawdzić i potwierdzić, dlatego pilnie napisaliśmy do Marszałka Szymon Hołownia.

Więcej na stronie: https://siecobywatelska.pl/konflikt-interesow-w-komisji-sledczej/

Wołam:
@Bielecki @wykopowicz_z_kobierzyna @dasfinaleresultat @Sababukin @wcale_mnie_tu_nie_bylo @SpalonyHeretyk @adam-dobrawy @Croises @PanHeniek45 @MandarynWspanialy @iPhoneMaster @Ipsy @login-jest-zajety @matkaPewnegoMirka

__
#prawo #prawodoinformacji #niebojsiepytania #ciagniemywladzezajezyk #watchdogpolska #polityka
Pobierz WatchdogPolska - Jest sprawa, więc pozwalamy sobie na mały spam dziś - ale chyba wyba...
źródło: Wydane dane - komisja
  • 49
@Watchdog_Polska: za to że poparliście organizację "nigdy wiecej" w ataku na polskiego sędziego piłkarskiego za obecność na konferencji Mentzena, aktualnie Posła na Sejm Rzeczpospolitej Polskiej, przyczyniając się przy tym do próby zniszczenia jego kariery. Jeżeli nazywacie się "siecią obywatelską" to nie powinniście działać w zgodzie z prawem i nie wspierać pomówień stowarzyszenia które wystąpiło przeciwko obywatelowi nie za jego poglądy ale za samo spotkanie z politykiem który według nich ma "kontrowersyjne"
To Wy poparliście Nigdy Więcej, kiedy spruło się na sędziego Marciniaka? Hatfu

@LordDockers Co masz na myśli prucie się?
Od tego jest WD aby pytać i sprawdzić. Na tym polega istota ich funkcjonowania.

I bardzo dobrze, że nie ma świętych krów dla nich.
Dlaczego niby Marciniak miałby być pominięty?

Nie wiem czy zauważyłeś ale facet dostał lekcje życia i już wie czym śmierdzi polityka. I sprawa też została wyjaśniona wiec nie przyległą